A svájci válogatott védője az előző szezont az AC Milan együttesében töltötte egy kölcsönszerződés értelmében, majd amikor lejárt ez a kontraktus, visszatért az Ágyúsokhoz, s maradt is Észak-Londonban, pedig Wenger is elismerte, hogy egy megfelelő ajánlat érkeztével Senderos távozott volna a csapattól.

Az Everton volt a legaktívabb érdeklődője a 24 éves játékosnak, ám nem született megállapodás az átigazolási időszak vége előtt, így most Senderosnak meg kell harcolnia William Gallasszal és Thomas Vermaelennel, akik előtte állnak az Arsenal 'ranglistáján'.

"Egy ideig a klub és én is azon az állásponton voltam, hogy az lesz a legjobb, ha távozok, de végül maradtam, s ez volt a helyes döntés"-nyilatkozta az Arsenal TV Online-nak Senderos.

"A Milannál töltött időszak alatt nagyon sok tapasztalatot gyűjtöttem, s sokat tanultam. Remélem, hogy ezt majd a pályán is tudom kamatoztatni."

"Boldog vagyok az Arsenalnál, mivel mindig is az volt a célom, hogy megragadjak a csapatnál. Most is a legjobbamat akarom nyújtani a klubért."

"A lehetőségeim szerint, minél több időt szeretnék a pályán tölteni, s minél több meccsen szeretnék szerepelni."

"Úgy gondolom, hogy jól kezdtük a szezont, majd jött két vereség, de reménykedem abban, hogy újra győzelmek jönnek majd. Biztos vagyok abban, hogy visszatérünk a jó formánkhoz, mivel a minőség megvan a csapatban."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

15 éve
Törölt felhasználó
Játszani? :D persze játszani sok mindennel lehet,azokkal próbálkozz xD
viccet félretéve ha az olasz bajnokságban is lassú volt akkot itt mit akar?
ha max valaki lesérül(de ne legyen igy :) ) majd akkor megmutathatja mit tud ;)
15 éve
Törölt felhasználó
puncs szöveg eddig jobb volt milan......most már jobb az arsenal:D küzdjél fiam ez nem a milan h z kerül be aki éppen ott van
15 éve
Törölt felhasználó
Egyetértek Clichy. Ez elég nyalis szöveg... Tavaly amikor elment a Milanba még azt nyilatkozta, hogy mennyivel jobb a Milanban meg minden, most meg azt mondja, hogy mindig is az volt az álma, hogy itt játszhasson? Áhh. A Liga kupa csapatba beférhet.
15 éve
De most már a nyakunkon maradt, ez van, szprájt.
15 éve
Törölt felhasználó
Jaja. Osztom a véleményem Clichyvel. Amikor még a Milanban volt, eléggé negatívan nyilatkozott az Arsenalról. A ligakupában bizonyíthat, ha ott sem tud, akkor szerintem télen vagy jövő nyáron mehet.

Szólj hozzá