Arsene Wenger úgy gondolja, hogy Eduardo színészkedési ügye miatt nem kapott meg néhány tizenegyest az Arsenal az elmúlt időszakban.

Eduardo a Celtic elleni hazai BL-selejtezőn esett el, miután Boruc kivetődött rá. Az UEFA eltiltotta Dudut színészkedésért, ám később az ítéletet érvénytelenítették. Az eset nem vetett jó fényt az Arsenalra, mindenki az alábbi címszavakkal dobálózott: színészkedés, a játékvezető félrevezetése, szimuláció.

"Nem kaptunk büntetőt a MU elleni meccsen, mikor Arshavint buktatták. A Manchester City ellen Gareth Barry kezezett a tizenhatoson belül, ott is néma maradt a bíró sípja." - magyarázta Wenger.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

15 éve
Törölt felhasználó
Nem értem egyszerűen hogy ezt az ügyet mért kellett ekkora dobra verni, amúgy meg Wengernek teljesen igaza van! Amiket nem adtak meg nekünk, így "pótolhatjuk"!
15 éve
Törölt felhasználó
A City elleni meccsen sztem nem Eduardo miatt nem fújta le a bíró hanem mert egyszerüen nem látta vagy válnak vélte a kezezést...
15 éve
Törölt felhasználó
Ez igaz, de ez már a múlt már nem lehet vissza csinálni! Inkább foglalkozzunk a jelennel, örüljünk annak, hogy Eduardo ma játszhat és persze verjük meg a Lieget!
15 éve
Törölt felhasználó
Hát ezaz...erröl szól a mai foci:\\ én se tettem volna mást Eduardo helyébe..:s természetes h félti a lábát. a Bíró leszophat..:@@@ a Mu ellenis egy faszopó votl meg a mostaniis...@@
15 éve
Törölt felhasználó
Hát most Wengernek igaza van és jól megszívatott ezzel az UEFA bekaphatják.

Szólj hozzá