Az UEFA Fellebbviteli Bizottsága elfogadta az Arsenal fellebbezését Eduardo ügyében.

Az ügy részletes kivizsgálása, illetve az esetről készült felvételek alapján az UEFA úgy döntött, hogy a játékos mégsem próbálta meg szándékosan félrevezetni az Arsenal-Celtic mérkőzését vezető Manuel Gonzalezt.

Mindezek alapján az UEFA Ellenőrző és Felügyelő Bizottsága úgy határozott, hogy az előzetesen kiosztott két meccses eltiltást visszavonja a játékost illetően.

Az Arsenal hivatalos közleménye:

"Az Arsenal Futball Klub hálás az UEFA Fellebbviteli Bizottságának, amiért újból felülvizsgálta az esetünket, és végül a helyes döntést hozták meg. Úgy érezzük, hogy sikerült megmutatnunk, hogy igenis a Celtic kapusa hozzáért Eduardóhoz, ezáltal pedig az UEFA Felügyelő testületének anulálnia kellene az előzetesen kiszabott eltiltást.

Természetesen a csapatunk teljes mértékben támogatja a fair play melletti törekvést a labdarúgásban, és úgy véljük fontos, hogy az UEFA világos és átfogó szabályokat hozzon, amelyeket továbbra is következetesen tartasson be.

Örülünk, hogy végre magunk mögött hagyhatjuk ezt az esetet, és az előttünk álló meccsekre koncentrálhatunk teljes mértékben."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (24)

15 éve
Törölt felhasználó
akk grat,jók szoktak lenni,meg a zene választás is... ;-P
15 éve
Törölt felhasználó
henry011: Igen :D
A többieknek köszönöm, bár lehet egy kicsit hosszú lett. 8-/
15 éve
Törölt felhasználó
Na baromarcúak ezért kellett így felfújni a dolgot ezért kellett az a nagy felhajtás(tapsvihar)szánalmas banda,grat Mr. pöcsfejű platininek meg a suttyó spanjainak!íme a hogyan süljünk be tapló módon mert minket csak a lóvé érdekel a focihoz pedig semmi közünk újjabb epizódjának lehettek tanui a kedves olvasók,a következő rész a jövőhéten remélhetőleg mu játékos cseszegtetésével!na jóészakát
15 éve
Törölt felhasználó
fabcap4 az arsenalfan.hu-ra mindig te csinálod a videókat?:P ;-P
15 éve
Törölt felhasználó
Ezért kellett ez a nagy felhajtás......

Szólj hozzá