Arsene Wenger arra buzdította az Arsenal szurkolóit, hogy tanúsítsanak némi tiszteletet Emmanuel Adebayor felé.

A togói csatár ott lesz a kezdőcsapatban a mai meccsen, igaz, a Manchester Cityben.

Wenger úgy gondolja, hogy Adebayor jól végezte dolgát Ágyús-korszakában, és gyorsan fejlődött, miután a Monacotól szerződtette a menedzser.

Elégedettek voltunk vele. Nem csak pazarolta az idejét, hanem cselekedett is, akárcsak a többi frissen érkező játékos. Rövid idő alatt sokat javult a játéka.

Wenger a rend kedvéért elmesélte, mik voltak Ade karrierjének árnyoldalai, hiszen a tavalyi gyenge teljesítménye, és a távozni akarása miatt a szurkolók céltáblájává vált.

Az előző idényben néha nagyon beleszürkült a mezőnybe. Ez azért volt, mert játszotta fejben a kis játékát: 'Menjek, vagy ne menjek?'.

A francia mester szeretné, ha a szurkolók nem bántanák a mai meccsen Adebayort.

Minden ex-Ágyús megérdemli, hogy tiszteljék, mert már valamit tettek a Klubért.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

15 éve
Törölt felhasználó
vannak játésésokok akiket lehet szidni mert elment és az miatt ahogyan elment..én ide sorolnám hlebet és flaminint meg reyest is de talán gondolhatnánk arra is hogy vvisszakéne venni őket..sok klub csinált már ilyet de mi nem nagyon..
15 éve
Törölt felhasználó
Kár, h elmentm remélem nem lő gólt ma ellenünk!
15 éve
Törölt felhasználó
Így van tisztelni kell minden ex Ágyúst, még akkor is ha elment a csapattól és ez nagyon rosszul esett nekünk!! Aki a játékosok távozása után egyből elkezdte szidni őket hogy "ilyen köcsög olyan köcsög menjen a picsába..." - mert lehetett rengeteg ilyen hozzászólást olvasni...akkor az gondolja át hogy igazi Arsenal szurkoló vagy sem...
Nekem Henry távozása után Ade távozása volt a legfájóbb mivel én benne láttam az "új Henry-t"! Én minden ex Arsenal-ost tisztelek és soha nem szidtam őket azért mert eligazoltak az Arsenal-tól! Ezeket a dolgokat le kell nyelni, tovább kell állni és nem egyfolytában ócsárolni őket a döntésük miatt!

GO GUNNERS!!! RESPECT EX ARSENAL PLAYERS!!
15 éve
Törölt felhasználó
nem szabad kifütyülni hányszor húzott ki minket a sz..rból???!!!rengetegszer touret megértem 5évig semmi nem érezte magát a kezdőbe....ez van ell kell felejteni a távozókat csak egyet nem bergkampot:D néztem 1 összefoglalót most volt 1 ajax öregfiúk meccs apám mekkora emelést akasztott hááát még mindig ver néhány csatárt :D:D
15 éve
Törölt felhasználó
Őszintén tisztelem mindkettöt.tény letettek az asztalra vmit...de amit azok után mondtak a csapatról miután eligazoltak...ade is h wenger küldte őt el vagy vmi iesmi meg h a szurkolók..szurkolónak az a dolga h szurkoljón és ha vmin em teccik a csapatba hangot adjon neki. Én tisztelem öket de felrúgnám mind a ketöt ha a pályán lennék ugy... h nagyon:D

Szólj hozzá