Úgy ahogy van, el lehet felejteni a két manchesteri kiruccanásainkat. Két nagyon gyászos eredmény, de teljesen fölösleges, hogy magyarázzuk a bizonyítványunkat.

Bíznunk kell Arséne Wengerben, biztos vagyok benne, hogy tudja az okát, hogy miért kaptunk ki, és tenni fog róla, hogy ez ne forduljon elő mégegyszer. Innentől kezdve viszont kemény lesz talpraállni, de ne feledjük el, hogy egy jó ideig túl vagyunk a nehezén.

Ha ránézek a naptárra, akkor látom, hogy jövő héten azért lesz egy pöpec kis manchesteri rangadó az Old Traffordon, valamint összecsap a Chelsea és a Tottenham is. Nekünk "csak" annyi a dolgunk, hogy a soron következő játéknapokon felszedjük a három pontot, és bízunk abban, hogy nem lesz több sérült, és bízunk a vetélytársak ponthullajtásában. Innentől kezdve nem engedhetjük meg azt, hogy akár a döntetlenekkel, akár az esetleges vereségekkel. Muszáj, hogy ezt elkerüljük, mert ugyan ott kötünk ki, mint tavaly, csakhogy a mezőny szorosabb és erősebb, mint egy szezonnal ezelőtt.

Ne kezdjük még idejekorán temetni a csapatot. Ha valakinek, akkor igenis nekünk kell kiállni az Arsenal mellett... vagy valaki elfelejtette már, hogy milyen volt nyerni 6-1-re az Everton ellen? De úgy érzem, hogy ezek a győzelmek picit fellendítették az Arsenalt - nem jó értelemben. A csapatnál egyesek túlzott önbizalommal, alázat nélkül vágnak bele egy-egy meccsbe. Ha másra nem, ez a két vereség arra jó volt, hogy letörje a nagyképűséget, és hogy azt a csapatot lássuk ismét, mint a szezon elején.

A mai meccsből majd az okosok levonják a következtetéseket, nekünk viszont van-egy két csemegénk. Ha az eredményből nem is, de töltődjünk fel abból, hogy Tomas Rosicky több, mint 18 hónapnyi szenvedés után góllal tért vissza. Úgy vélem, hogy minden paranormális jelenség tudata nélkül mondhatom azt, hogy az élet ezzel a góllal minimum tartozott a cseh srácnak. Jó ismét őt is látni a pályán, ahogyan Eduardót is, ők ketten fognak nekünk még jócskán örömet szerezni, mint ahogyan a csapat is.

Nem szeretném még egyszer leírni a szokásunkká vált sablonszöveget, a Keep the Faith mondatot. Ez úgy gondolom, nem lehet kérdés egy-egy elvesztett meccs után. Az Arsenalnak szurkolókra van szüksége, akik nem temetik a csapatot, és csak logikusan, szépen levezetve hoznak valami következtetést. Ismét felhívnám mindenkinek a figyelmét, hogy attól, hogy különbözik az ember véleménye a másikétól, nem egyből oltani kell, hanem szépen megbeszélni a dolgokat, egy korrekt, személyeskedéstől és mocskoló szavaktól mentes vita képében.

Ne feledjétek, szerdán BL-meccs, a Standard Liegét már előre sajnálom, hogy egy ilyen feltüzelt csapattal kell szembe néznie, mint az Arsenal. Go Gunners!!

u.i: Mindenki csalódottságát megértem egy bizonyos Emmanuel Adebayor nevű játékossal kapcsolatban. Szent meggyőződésem, hogy ha az Arsenalban maradt volna, NEM hozta volna ezt a teljesítményt. Elment a Citybe, ez az ő, és az Arsenal közös döntése volt. Ők döntöttek úgy, hogy szétválnak az útjaik. Innentől kezdve mindenki saját magára koncentráljon, vélem én. Való igaz, hogy Adebayor húzásai és megmozdulásai heves reakciókat váltottak bennünk, de nyeljük le ezt. Úgy vélem, hogy a mérkőzés végeredménye okozta a legfőbb csalódást, és nem az, amit Adebayor tett... jön még ő az Emiratesbe... :)

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

15 éve
Törölt felhasználó
Nem ertek egyet a cikkel. Az igaz,hogy szurkolni kell meg bizni a sracokban, csak sajnos ezzel nem megyunk seemire. Ettol nem nyerunk PL-t se BL-t cimet :-S Inkabb rendet kellene tenni az igazgatosag fejeben, es belatni vegre, hogy ezzel a fiatal kerettel kevesek vagyunk. Zsebbe kellett volna nyulni a nyaron es venni meg min. 2 jatekost. De nem ehelyett eladjuk oket es potolni meg basznak. ( pedig a Buzi Adebayorert es Tourert is jo penz kaptunk) Kerdem en,hogy ha ne adj isten de leserul pl Song vagy netan V. Perise vagy Fabregas. Ki potolja oket majd Ramsey vagy Vela????? Vagy valakit felhozunk a tarcsibol,hogy allitsa meg Drogbat?? Meg viccnek is rossz. BE kell latni a fiatalitas nem jott be, es itt lenne az ideje a valtozanak.Vagy mas szemmel kell nezni a csapatra es azt kell mondani,hogy egy eros kozep csapat vagyunk sok fiatallal.
15 éve
Törölt felhasználó
Sajnos nem láttam Rosicky gólját mert ahogy megkaptuk a negyedik gólt én azonnal ráklikkeltem a Sopcast bezárására.Rohadt ideges voltam.Amúgy meg én is egyetértek athlon írásával csak azzal nem hogy "tartsunk ki legalább mi a csapat mellett".És ezzel azért nem, mert mi 4 éve mellettük állunk jóban rosszban és mostmár nagyon sürgősen hozniuk kellene az eredményeket mert elmegy az embernek a kedve attól hogy minden évben reménykedik és az eredmény egy nagy 0.Nem jó dolog ember milliókat idegesíteni azzal hogy nem nyerünk semmit se.Szóval mostmár nekik kéne összekapniuk magukat és nem nekünk mert mi eddig is mindig melletük voltunk és leszünk is.Remélem érthető dolgokat írtam.
15 éve
Törölt felhasználó
jó akkor gondolkozzunk logikusan! már 2 vereségünk van és megyünk a spurs-hoz,a chelsea-hoz,a pool-hoz és kér vereség még tuti be fog csúszni ha nagyon jól játszunk akkor is és 4 vereséggel ilyen kiegyenlített PL-ben nem hiszem hogy elsők legyünk innentől kezdve szorítok a 4. helyért a csapatnak!!!!!!!!! de legalább e 3. hely meglehetne így nem kellene selejtezőt játszani
15 éve
Törölt felhasználó
egyetértek(=
15 éve
Törölt felhasználó
Jó írás Athlon. Én már a következő meccsre koncentrálok.

Szólj hozzá