• Mi a helyzet a sérültekkel?

    Mikel Arteta hivatalos sajtótájékoztatójára ma kerül sor, de valamennyire következtethetünk a keret állapotára.

    - Martin Odegaard: a norvég játékos sérülés miatt nem játszhatott a Brentford elleni bajnokin, de a középpályás azóta már visszatért és játszott a norvég válogaottban, nagy valószínűséggel ott lesz a keretben a Spurs ellen.

    - Olekansdr Zinchenko: az ukrán játékos vádlisérülés miatt hagyta ki a Brentford elleni meccset és a válogatottja mérkőzéseit. A helyi média szerint Zinchenko várható felépülési ideje 2-3 hét volt, így elméletileg fitt lesz majd a szombati derbire.

    - Cedric Soares: a portugál játékos további k-3 hétre marad ki, miután a Zürich elleni EL-meccs előtti edzésen megsérült. Nagy valószínűséggel a Spurs elleni meccs még túl korai lesz neki, a Bodo/Glimt elleni mérkőzésre viszont visszatérhet.

    - Reiss Nelson: az angol játékos combsérülést szenvedett még augusztusban, de azóta rendbe jött, és a képek tanúsága alapján már visszatérhetett a teljes körű edzésekre.

    - Thomas Partey: a ghánai játékost a kezdőbe nevezték a brazilok elleni barátságos meccsre, az utolsó pillanatban egy kisebb térdsérülés miatt végül kikerült a keretből, és a Nicaragua elleni mérkőzést is kihagyta, idő előtt visszatért az Arsenalhoz. A csapatnál úgy vélik, Partey sérülése csak enyhe, így jó eséllyel visszatérhet szombaton.

    - Kieran Tierney: a skót játékos az írek elleni barátságos meccsen szenvedett fejsérülést, emiatt már a félidőben lecserélték, és az azt követő mérkőzéseken sem lépett pályára. Az Arsenalnál úgy gondolják, a játékos rendben lesz a rangadóra.

    - Emile Smith Rowe: az Arsenal csütörtöki tájékoztatása alapján az angol játékost a napokban megműtötték, hogy megszüntessék az elmúlt időszakban folyamatosan kiújuló ágyéksérülésének okait. Smith Rowe várhatóan decemberben térhet vissza az edzésekre.

    - Mohamed Elneny: az egyiptomi játékos augusztusban sérült meg az egyik edzésen, leghamarabb csak az új évben térhet vissza.

  • Jön az észak-londoni derbi

    A válogatott találkozókat követően visszatérnek a klubcsapatok, hogy a közelgő világbajnokság előtt feszített tempóban minél több meccset le tudjanak játszani - az Arsenal húzós októberre készülhet, lényegében háromnaponta pályán lesz a csapat.

    A sort a Tottenham ellen indítjuk szombaton, majd ebben a hónapban még játszunk sorrendben a Bodo/Glimt (o), a Liverpool (o), a Bodo/Glimt (i), a PSV Eindhoven (o), a Southampton (i), a PSV Eindhoven (i) és a Nottingham Forest (o) ellen is. 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (481)

2 éve
Arteta is megerősítette, hogy rajta vannak Martinelli, Saka és Saliba szerzodeshosszabbitasan. Mindharmuknak 24-ig van szerződése, viszont mindenkinél van opció is a szerződésben. Martinellinek 2, Salibának és Sakának 1-1 év. Egyre többen erősítik meg, hogy erősíteni akarunk januárban amennyiben lehetséges lesz.
2 éve
Remélem érdemben akarunk erősíteni.
2 éve
nem tudom mennyire lehet igazan erdemben erositeni telen. Nyilvan lehetseges, nem azt mond9m, h nem, csak joval nehezebb
2 éve
Szerintem már az is érdemi erősítés lenne, ha Partey mellé ott lenne mondjuk Danilo, vagy egy szélső aki Martinelli és és Saka kihívója lehet. Danilo esetében nagyjából csak pénzen múlhat a dolog, a Palmeiras sztem el fogja mostmar engedni. Szelsot már nehezebb lenne szerezni, de lehet, hogy inkább annak kéne a prioritásnak lennie majd, persze ez nagyban függ Parteytol. Artetanal nem igazán értem, hogy Marquinhos miért nem kap 10-15 percet a bajnokságban legalább egyszer, az még eléggé homályos, hogy őt mire lehet most használni.
2 éve
Tegnap nem néztem meccseket. Látom a Chelsea szépen beárazta a Serie A-t. 😎 4-ből 3 spanyol kikapott. Nem rosszból, de ez nem lehet véletlen. 🙂👍👍👍
2 éve
imádlak :D
2 éve
Keblemre Csabikám ♥🤣
2 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Akkor a frankfurt is a pl-t? Ha egy meccsből indulunk ki....
2 éve
Az x lett csak. És amúgy a Sp*rs még mindig továbjutó, addig a Realon kívül az összes spanyol kieső helyen van 3 meccs után. Ez azért jelent valamit. Leáldozóban a spanyol kirakat csapatoknak. Ilyen túlsztárolt Pedri-Gavi kettőssel.
2 éve
Egy 0-0 után hogy árazta be a PL-t? Tudod, az a különbség, hogy Jackoxi poénból írta mindezt, de te egyfolytában ilyen baromságokat írogatsz. Ugye, milyen zavaró? :)
2 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Én mindig a valóságot írom. Jackoxit viszont nem értem. Ha egy másik ligából nyer valaki Bl-t, akkor azt meg kéne tisztelni. Ez sportszabály. Máshol is így van. A tavaly is szépen meneteltek az angolok, aztán kiestek, az viszont titeket zavart. Én egy angol csapattal tartok, az Arsenallal.
2 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Sporting-tottenham 2-0, Napoli-liverpool 3-0. Beárazták a pl-t?
2 éve
De rem gyengen jatszik a Milan. A labda elv tobbet van naluk picivel, de semmit nem tudtak kezdeni vele ebben a felidoben
2 éve
a Citynel mar nem is tud mast golt loni, csak Haaland es OG
2 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Épo néztem Szoboszlai milyen lesgólt lőtt a Celticnek. Silva lesen állt így elvették a gólt. De a kapusnak esélye sem volt védeni. Utána viszont 2 perc múlva gólpasszt adott Silvának. Nekem Szoboszlai lesgólja igazi Gallagher és Partey féle gól volt. Szoboszlai egy pár év múlva Nkunku szintet eléri szerintem.
2 éve
Arteta-the-best
Kitiltott felhasználó
Vinicius megint lőtt egyet. Haaland 2-t.

Szólj hozzá