A nyári átigazolási időszak alatt Adebayor elhagyta az Arsenal csapatát és a Manchester Citybe igazolt.

A togói játékos kiváló szezonrajton van túl, hiszen első 3 meccsén gólt is lőtt a City színeiben.

A kékek szurkolói imádják és Ade is jól érzi magát az új csapatánál az új társak közt, mitöbb bizonyítani szeretne egykori csapata ellen és góllal meghálálni a City bizalmát.

Hughes, a City menedzsere beszélt Adebayorról:

"Biztos vagyok benne, hogy Adebayor gólt szeretne lőni hétvégén. Beszéltem vele erről és elmondta, hogy várja a találkozást a régi cimborákkal."

"Úgy gondolom, hogy minden játékos, aki egykori csapata ellen játszhat, extra teljesítményt nyújt. Ilyen az emberi természet."

"Az Arsenalnál mindenki tisztában van Adebayor képességeivel. Biztos vagyok abban, hogy a pokolt megjárja azért, hogy az Arsenal ellen bizonyítson."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (20)

15 éve
Törölt felhasználó
Gólt akar lőni, de nem fog összejönni.
15 éve
Törölt felhasználó
próbálgasd a linkeket. magyarul elég ritkán fogod tudni nézni. angolul mindig. most látom fenn van a Digisport linkje, nekem se nyílik meg, ha ez megnyugtat ;)
de lehet, hogy majd 16.00-kor fog kezdődni a közvetítése.
15 éve
Törölt felhasználó
köszi.
de én ha rányomok akkor bejön a spocats csak éppen nem jön be az az ablak ahol nézhetni lehetne rajta a meccet magyarul.
de akkor ha nem sikerül nézem angolul
köszi .
15 éve
Törölt felhasználó
Csak Ő ne lőjön gólt! Egyébként sem szabadna gólt kapni, de Adet le kell szedni a pályáról!
15 éve
Törölt felhasználó
Arsene, fel kell installálni a gépedre, és ha fenn van, utána csak rá kell kattintani a megadott stream-ek linjeikre (amelyek mellett az áll, hogy SopCast), és automatikusan megnyitja a SopCast lejátszót. Semmi extra. Amúgy megnyitva a SopCastot, te magad is böngészgethetsz a csatornák között, de ezt csak akkor érdemes, ha egyik stream se jó minőségű, vagy nincs adás.

Szólj hozzá