Arsene Wenger úgy véli, hogy Adebayor távozása hatására nemsokára egyre több fiatal csatár bizonyíthat.

A togói csatár júliusban hagyta el az Ágyúsokat, és Wenger szerint az Arsenal és a City is elégedett lehet az üzlettel.

"Ők egy jó csatárt kaptak, mi pedig megfelelő mennyiségű pénzt. Van jópár fiatal tehetséges csatárunk, akik lehetőséghez juthatnak a jövőben."

Wenger Adebayor eladásánál nem csak a játékos jövőjével foglalkozott.

"Nem mindig arról szól, hogy: 'Megtartjuk-e Adét, vagy sem?'. Arra a kérdésre is figyelni kell, hogy: 'Ha marad, elveszted a rangsorban mögötte helyet foglaló tehetségeket?'. Ha a fiatalok nem játszanak, ők is menni akarnak majd. Ezek alapján kell döntést hozni."

"Szóval csak azt mondom, hogy a helyzetet az alábbiak alapján kell megítélni: 'Megengedhetjük magunknak, hogy elveszítsünk egy 16-17 éves játékost, akibe pénzt invesztáltunk, kineveltük, de most a kevés játéklehetőség miatt menni akar?'."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

15 éve
Törölt felhasználó
AW : "csak azt mondom, hogy a helyzetet az alábbiak alapján kell megítélni: 'Megengedhetjük magunknak, hogy elveszítsünk egy 16-17 éves játékost, akibe pénzt invesztáltunk, kineveltük, de most a kevés játéklehetőség miatt menni akar?'.

En meg azt mondom,hogy 18 20 eves gyerekekkel nem lehet semmit se nyerni. Barmennire is tisztelem Wengert de ezekkel az igazolasokkal hogy eladunk 2- 3 meghatarozo jatekost mejd igazolunk 1-et a tobbit meg az akademiarol felhozzuk. Ezzel nem lehet eredmenyesnek lenni.
15 éve
Törölt felhasználó
Jaja Vela még sérült és az is marad egy ideig!
15 éve
Törölt felhasználó
De Vela mééég séééérüüült: ( pedig jolenne. legalábbis én igytudom
15 éve
Törölt felhasználó
Nagy valószínűséggel ma játszani fog Vela,mivel kevés támadó játékosunk van,és Arshavin helyére leginkább őt képzelném el,természetesen Dudu után,de akár RvP is játszhatna azon a szélen!
15 éve
Törölt felhasználó
Én olyan túl nyagy űrt nem érzek utánna :)
Bendő be fog robbani. Sztem remek csatárrá érik ebben a szezonban. Már tavaly is kedveltem a játékát.
GO Bendő, GO Gunners!!!! :D

Szólj hozzá