Sanchez Watt mindent el fog követni, hogy a Ligakupa-csapatba verekedje magát.

Az Ágyúsok menedzsere, Arsene Wenger valószínűleg tovább folytatja azt, hogy ebben a sorozatban a tehetségeknek szavaz bizalmat. Az első ellenfél a Ligakupában a West Bromwich lesz, ellenük szeptember 22-én játszunk.

Watt már megcsillogatatta tudását idén az Emirates Stadionban, hiszen az Ifjúsági FA Kupában két gólt szerzett a szentélyben, valamint a Rangers elleni Emirates Kupa-találkozón gólhoz segítette Jack Wilsheret. A 18 éves középpályás előtt most újra itt a lehetőség arra, hogy megmutassa tudását, a siker titka pedig a kőkemény edzés lehet.

Keményen kell dolgoznod. Wenger nemcsak akkor figyel rád, ha éppen nálad a labda, hanem akkor is, mikor épp helyezkedsz, vagy valami mást csinálsz. Maximálisan koncentráltnak kell lenni.

Remélem, hogy tagja leszek a Ligakupára készülő keretnek, ezért mindent meg fogok tenni.

Wattnak nincsenek illúziói, mivel pontosan tudja, hogy milyen nehéz lesz a kezdőbe kerülnie. Ez értelemszerűen azért van, mert a fiatal tehetséges Ágyúsok száma rendkívül magas. Nem mindenki próbálhatja ki magát a WBA ellen.

Sokan szomorúak lesznek. Minden azon múlik, ki hogyan használja ki a lehetőséget, és hogy mennyire lesz feltüzelve.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

15 éve
Törölt felhasználó
benne kell lennie.
15 éve
Törölt felhasználó
Van rá esélye, hogy bekerüljön. :)
15 éve
Törölt felhasználó
Szerintem már a WBA ellen is kezdő lesz és ad 3 gólpasszt.
15 éve
Törölt felhasználó
Ja csak elég sokan szeretnének ide kerülni, szal nem kell türelmetlennek lenni azért, ki kell várni az időt, és Wenger tudni fogja, hogy mikor jön el ! :)
15 éve
Törölt felhasználó
Megvan hozzá a képessége hogy bekerüljön.

Szólj hozzá