Arséne Wenger szerint nem a színészkedés a legfőbb baj Angliában, sőt a francia mester egészen odáig ment, hogy egész élvezetes műeséseket látni a Premier Ligában.

Az egyik eset nyilvánvalóan még mindig Eduardo Celtic elleni meccsen nyújtott produkciója, azonban Wayne Rooney esetét sem lehet 100%-osan büntetőtnek ítélni.

"Nagyon szeretek ezzel a színészkedős problémával foglalkozni. Úgy vélem, ennek van minősége ebben az országban, mintahogy néhány másik helyen is. Még mindig büszke vagyok, hogy részese lehetek Angliában ennek, mintsem hogy harcoljak ellene." - mondta Wenger.

"Ugyanakkor vannak problémák, amiket egyre sürgősebben meg kell oldanunk. Vannak olyan játékosok, akik mindenféle büntetés nélkül követhetnek el szabálytalanságokat, és ez meg is látszik az eredményeken. Ez az anti-futball üggyel többet kellene foglalkozni, mint azzal, hogy mit csinált Eduardo." - utalt Wenger a Manchester United elleni mérkőzésre.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

15 éve
Törölt felhasználó
Igaza van Wengernek! GO GUNNERS!
15 éve
Törölt felhasználó
és Wenger azt is mondta, hogy a MU antifocit játszott, ezt azzal magyarázta, miko nálunk volt a labda, akk a mu mindent elkövetett h szabálytalanul megszakítsák a játék folytonosságát. "Wenger ennyit mondott erről: A nézők játékot nézni mennek meccsre, nem szabadrúgásokat" .. - ebben is gaza van
15 éve
Törölt felhasználó
Teljesen igaza van Wengernek !A MU-nál tényleg undorító dolgot művelnek!Állítólag tegnap a Real is egy kamu 11el nyert ,úgyhogy ott sincs minden rendeben,sajnos manapság már nagyon divatos lett a fociban a színészkedés!
15 éve
Törölt felhasználó
undorító megint a manchester már megint nekik mindent elnéznek nálluk van csak 4-5 perc hosszabítás náluk lehet kézzel tovább vinni a labdát deh ez is csak azért van mer sir alex ott van mivel kitüntették csak ezért teheti meg angliába
15 éve
Törölt felhasználó
ALmunia57!Végre h nem csak én vettem észre ezt!:D kicsit esett csak el előb nm nagyon...ááá..simán látszott de én akkor is mondtam mecscenterbe h ezért büntetőt adni...inenn láttam h nem volt az csak látta h már nem éri el a labdát igy megpróbálkozott vele.Dean bírósporttás meg megisette a vacsorát.Na nem mnitha ez lett volna az elsö bakija a meccsen mindent oda fújt:@.Wenger viszont ezt a helyzetet is nagyon nagyon jól kezeli.:D

Szólj hozzá