Az Arsenal tanulna az előző szezon beli kellemetlen élményekből, és arra készülnek, hogy történelmet írjanak, azzal hogy elsőnek nyerik meg a Bajnokok Ligáját.

A Celticen túljutva, az 'Ágyúsok' a holland AZ Alkmaarral, a görög Olymipakossal és a belga Standard Liege-vel került egy csoportba.

Tanultunk a tavalyi szezonból, minden meccsen a legjobbunkat akarjuk nyújtani.

-nyilatkozta Sagna.

A francia védő bevallotta, hogyha tavaly egygólos előnnyel tértek volna vissza az Emiratesbe, nagyobb eséllyel pályázhattak volna a BL serlegre.

Nem játszottunk jól az elődöntőkben. Nem tudom mi történt.

-folytatta.

De a helyzet megváltozott. Rájöttünk, hogyan tudunk a nagy csapatok ellen is nyerni.

Sagna nyilatkozott a csapattársairól is:

A francia válogatottban is játszhattam vele, fantasztikus játékos!-Abou Diaby- Vermaelen nem ijed meg az egy az egy elleni összecsapásokban, Arshavin pedig a középpálya motorja. Ha Ő a pályán van, erősen növeli a győzelmi esélyünket.

A másik fontos játékos a mai Arsenalban, pedig nem más mint Alex Song. Arséne Wenger kezei alatt rengeteget fejlődött.

Sokat fejlődtem, ami nagyon sokat jelentett nekem.

-nyilatkozta a középpályás, aki a védelem tengelyéből jutott a csatárok mögé.

Meg akarom mutatni a főnöknek, hogy mennyit is számítok a csapatban. Csapatként, valami nagy dolgot akarunk véghezvinni idén.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

15 éve
Törölt felhasználó
Igazad van Pasti! Mostmár elég a pofonokból!
15 éve
Törölt felhasználó
nem hogy nyerhettünk volna hanem EZT A MECCSET MEG KELLET VOLNA NYERNI,
e helyett csinaltunk egy felesleges 11 meg egy még feleslegesebb öngolt,az egy dolog hogy jo jatszottunk.az meg egy masik hogy a mu a semmiert mert valoban lepkefing volt amit csinaltak kaptak 3 pontot.
viszont lehet ez egy jo pofon lehet a csapatnak amiböl sokat tanulhat,csak mar lassan elkéne hajolni az ilyen pofonoktol,mert megint padlot fogunk a végén
15 éve
Törölt felhasználó
Remélem a tegnapi fergeteges "győzelmünk" utána, a City ellen már összeszedjük magunkat és jól kitömjük őket, legalább 3:0-ra!! Ha a City-t nem verjük meg legalább 2 gól különbséggel akkor nagyon ki leszek, bár a tegnapi nap sem volt piskóta....
15 éve
Törölt felhasználó
oké Vik:D

Szólj hozzá