Emmanuel Eboué az utóbbi időben rengeteg kritikát kapott a teljesítménye okán, valamint ezenkívül az Emiratesben is nemegyszer kifütyülték.

Az elefántcsontparti játékos jövője is bizonytalan volt a klubnál, állítólagosan a Fiorentina és a Barcelona is érdeklődött iránta, Eboué pedig nem zárta ki a klubváltást a kevés játéklehetőség okán.

Most azonban fordulóponthoz érkezhet az egész Eboué-ügy, ma már a játékos is a hosszabbítás mellett döntene.

"Eboué egy olyan srác, akinek kell, hogy imádják." - mondta Wenger.

"A fordulópont az volt, amikor a Tottenham elleni meccsen kiállította magát két sárga lappal. Akkoriban nagyon bizonytalan idők voltak. De nem ment a sajtó elé, hanem még keményebben dolgozott, és a tehetsége révén, most itt is van."

"Úgy érzem, hogy sokat érett az elmúlt időben, mert erősebbé tette, ami vele történt."

Eboué, aki sokáig a klubváltás gondolatával is foglalkozott, most már hosszabbítani szeretne:

"A menedzser magabiztosságot adott, és a barátaim is sokat segítettek. Ismét jól érzem magam, amikor játszok." - mondta Eboué.

"Tavaly is a legjobb teljesítményemet akartam hozni a pályán, ami végül balul sült el, de sikerült elfelejtenem, és most idén is ugyanez a célom."

"Várok egy új szerződésre, de ha azt akarják, hogy írjak alá újból, megteszem, mert imádom ezt a klubot."

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

15 éve
Törölt felhasználó
Eboue akkor ébredt fel, miko kifütyülték az emiratesben. azt követően sztem a belét kifutotta. jó hozzáállása van, igazi harcos!
15 éve
Törölt felhasználó
kell nekunk Eboue, mert biztos, hogy szeretik az oltozoben, mert akkora szíve, mint a fél világ...látni minden góloromnél ;)
15 éve
Törölt felhasználó
Akkor erre csak annyit mondhatok: irj alá! :D
am hasznos játékos főleg ha sérült a fél csapat
15 éve
Törölt felhasználó
Nagyon bírom ezt az embert!Egyik kedvenc játékosom ,mert küzd és hajt a sikerek elérése érdekében!Mikor a 2006-os BL döntő alkalmával először láttam Arsenal meccset rögtön az egyik kedvencem lett!Úgyhogy maradjon itt pályafutása végéig! :D
15 éve
Törölt felhasználó
:down: 🐍

Szólj hozzá