Eboue előző szezonja nem volt valami álomszerű, ugyanis a teljesítménye ingadozott és több alkalommal is sérült volt. Egyik meccsen a szurkolók is kifütyülték az Emirates Stadionból.

Az előző szezont követően volt esély Eboue távozására, de végül maradt az Arsenalnál, sőt a tegnapi meccsen be is talált.

"Várok. Amennyiben új szerződést szeretnének velem kötni, én elfogadnám azt, mert szeretem ezt a klubot és meg fogok tenni minden tőlem telhetőt ezért a csapatért."

"Nem mondtam, hogy távozni akarok, amikor kifütyültek. Két évem van a szerződésemből és nagyon jól érzem magam itt. Szeretnék tovább fejlődni és nyerni valamit az Arsenallal. A Főnöktől sok bizalmat kaptam. A barátaim sokat segítettek nekem, nagyon jól érzem magam és ha jól játszom, ezt az érzést átadhatom a szurkolóinknak is."

"Mindent elfelejtettem, ami a szurkolókkal történt. Örülök, amikor a szurkolók a nevem éneklik és boldog vagyok, amikor játszom. Köszönetet kell hogy mondjak a szurkolóknak! Együtt vagyunk és jól állnak hozzám. Tehát jó kapcsolatban állok a szukolókkal." -mondta Eboue.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

15 éve
Törölt felhasználó
remélem meg hosszabítják ennek őrülnék a legjobban ebué egyik kedvencem és ő imádja a csapatot és maradni fog
15 éve
Törölt felhasználó
Sztem meg ez csak egy mecs volt.Ebout imádom de nem szeretem ezeket a játékosokat akik azért mert kifütyülik meg mert nem megy a játék igazolni akarnak aztán megint megy a játék és aztán jön h imádom ezt a klubbot meg igy meg ugy.Nem kell kétszinüsködni.Ha nem megy neki attól még nem kell elmenni meg keresni másik csapatot.De eboue nagyon hasznunkra van fantasztikus játékos csak nem szeretem ezt.
15 éve
Törölt felhasználó
minden emberre szükség van remélem jobb lesz mint tavaly!!
15 éve
Törölt felhasználó
hát lehet h most szeretik deh mivan ha megint kifütyülik???akkor megint menni akar???most megy neki hálaisten....
15 éve
Törölt felhasználó
blablablablabla... ugyse hosszabítunk most vele majd máskor.

Szólj hozzá