A Celtic támadója, Shaun Maloney nem hiszi, hogy csapatának befellegzett a BL-ben. A skótok hazai pályán kaptak ki 2-0-ra az Arsenaltól, így a 32 közé jutástól is eléggé eltávolodtak. Ennek ellenére javítanának az Emirates Stadionban.

Maloney felidézte a Dinamo Moszkva elleni idegenbeli 2-0-ás sikert, melyet azután arattak, hogy otthon 1-0-ra kikaptak az orosz gárdától.

Ha mi lőnénk az első gólt, nyomás alá helyeznénk az Arsenalt, és reménykedhetnénk. Nem adjuk fel, mert nem az Európa Ligában akarunk játszani.

Tisztában vagyunk azzal, hogy nagyon nehéz lesz, és nem sok minden szól mellettünk, de hinnünk kell a sikerben.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (13)

15 éve
Törölt felhasználó
Cesc helyett sztem Ramsey fog kezdeni. a védelem az megvan, középpálya pedig Song Deni, Ramsey. csaárok pedig Arsa, rvp, Bendey (eduardoval nem kockáztatnék, rá a mu ellen kezdőként számítanék :D )
15 éve
Törölt felhasználó
Még nem biztos a továbbjútás,de én hiszek az Arsenalban.
''GO GUNNERS'' :coolsmile:
15 éve
Törölt felhasználó
Pettinho! sose mond azt h tuti az Arsenal jut tovább amig lenem fujják a meccset!!nem tudhatod mi lesz a pályán.Ez a Celtic verhető!de ha hibázunk ki is kaphatunk.Ugy h iet kijelenteni h bizti mi jutunk tovább felelötlenség.szerintem kiélezett emcs lesz de hozni fogjuk 3-1re Arsha,Dudu,Diaby gólokkalxd:DDe Athlonnak van igaza:DHa gólt lövünk mondjuk a 13.percbe összeesnek és még bevágunk nekik eggyet vagy ketött és vége.:D na akk már kilehet jelenteni h tuti mi jutunk tovább,Igy viszont sztem neem.
15 éve
Törölt felhasználó
A futballban a szerencse is dominálhat. Ez a selejtező még nincs lejátszval. Ha holnap este 10-kor is biztosra veszitek a győzelmet, akkor már nyugodtak lehetünk.
15 éve
Törölt felhasználó
Athlon de nem is szabad elhinni a srácoknak, hogy a Celtic-nek van még itt keresni valója , mert akkor gond lehet. :grrr:

Szólj hozzá