Az Arsenal az idei évben a Barcelonáéhoz hasonló 4-3-3-as felállással kísérletezik, egyelőre remek eredménnyel, hiszen a három meccs alatt 12 gólt rúgtak, míg összesen csak kettőt kaptak.

A csapaton belül is elégedettek ezzel a módosítással, köztük van Alex Song is.

"Az első meccsen a menedzser megkért bennünket arra, hogy ebben a formációban játsszunk." - mondta Song.

"Az Everton, illetve a Celtic elleni meccseken mindenki elégedett volt a helyzettel, mert remekül játszottunk; úgy passzolgattuk a labdát, ahogyan az emberek elvárják az Arsenaltól. Amikor netán elveszítettük, mindenki azon volt, hogy a lehető leggyorsabban visszaszerezzük a labdát."

"Ilyen aspketusban úgy vélem, hogy sokat fejlődtünk - vagy csak a tavalyi meccseken nem játszottunk ilyen jól. Amit láttam az elmúlt két mérkőzésen az az, hogy mindenki nagyon akarja a labdát, és keményen nyomás alá helyezzük az ellenfelet, amikor nincs nálunk."

"Magabiztosak vagyunk, mert jól játszunk, ráadásul Theo is vissza fog térni a közeljövőben, ahogyan Tomas is."

"Jó csapatunk van, egy jó kerettel. Az idei év nagyon fontos, hogy nyerjünk valamit."

Song az új felállásban picit Fabregas és Denilson mögött, amolyan védekező középpályás poszton játszik, erről is mesélt egy keveset.

"Mondhatjuk úgy is, hogy én vagyok az első védő a középpályán, ha így jobban hangzik. Ez azt jelenti, hogy Cesc és Denilson egy picit jobban támadhatnak, mivel előrébb vannak. Én középen szoktam maradni, hogy megakadályozzam az ellenfél kontráit, és hogy lassítsam őket."

"Nagyon szeretek ezen a poszton játszani. Szeretnék jól teljesíteni az egész év folyamán, és hozzá szeretném segíteni a csapatot a jól megérdemelt sikerhez."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

15 éve
Törölt felhasználó
♥♥♥♥♥♥Sooong♥♥♥♥♥:D
15 éve
Törölt felhasználó
2-0 az Aston Villának a Liverpool ellen!!!! %-P
15 éve
Törölt felhasználó
Song egyre szimpatikusabb komolyan, hihetetlen, hogy belopta magát a szívembe, pedig mennyire sz*r volt régebben, de most.. Elképesztő, mintha kicserélték volna!
15 éve
Törölt felhasználó
Én meg elégedett vagyok songgal. :] nagyonis. :p
15 éve
Törölt felhasználó
a 4-3-3 jól beválik AW -től ez jó húzás volt

Szólj hozzá