20 kezdés az első 3 év alatt... Nem egy fényes mutató... Azonban 21 éves kameruni most már elismert a szurkolók körében, s az előző szezonban 48-szor lépett pályára az összes frontot beszámítva, így már kulcsszereplőnek titulálhatjuk Wenger legénységében.

Az Ágyúsok francia menedzsere, aki a mérkőzés előtti sajtókonferenciáján beszélt Songról, elmondta, hogy a kezdetektől fogva bízott benne.

Mindig is tudtam, hogy Song fel fog bukkani a középpálya közepén, vagy a védelem közepén.

17 évesen került ide. Keményen dolgoztam vele és keményen dolgoztunk, mert tudtam, hogy eléggé tehetséges ahhoz, hogy egy jó játékos váljon belőle.

Tudom, hogy változnak róla a vélemények. Egy ideig az árral szemben kellett úsznia, de sikeresen vette az akadályokat. 

 

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

15 éve
Törölt felhasználó
Song nagyon jó ;) de Viera-t lekellett volna még igazolni,tőle tanulhatott volna 1-2 dolgot :)
15 éve
Törölt felhasználó
Nekem az egyik kedvenc Arsenal-játékosom és örömmel látom, hogy ilyen népszerű lett. Azt viszont nem bírtam elviselni, amikor régebben egy csomóan szidták. Wenger azokat a játékosokat nyomja előre, akikben lát tehetséget, és ő ritkán szokott hibázni.
15 éve
Törölt felhasználó
Nagyon meg vagyok elégedve Songgal, mert azt hiszem tényleg megérdemli! Hihetetlen jó! Wenger meg megint megmutatta, hogy nem érdekli ki mit mondd, ő bízik a játékosaiban, és tessék. Hihetetlen! Vajon hányan gondolták volna, hogy Song idén az egyik legmeghatározóbb pontunk lesz! Hát azt hiszem, egy kezemen meg tudnám számolni, sőőt....
15 éve
Törölt felhasználó
hát én nagyon megkedvelt a srácot:Pnagyon harcol minden meccsen az 1 ik legjobb!
15 éve
Törölt felhasználó
Ericesc nek igaza van.azt a 70 meccset nem lehet birni.De Talán a kispadra hozni egy tapasztaltabbat és Song meg benn lenne a kezdöbe.a Kedvenc játékosom Song:):P :red:

Szólj hozzá