Woljciech Szczesny szeretne a Ligakupában is szerephez jutni, miután kielégítő teljesítményt nyújtott a felkészülési időszakban.

A fiatal lengyel kapus hat hónapot hagyott ki, mivel egyszerre mindkét karját eltörte, egy tavaly októberi baleset során. Most azonban teljesen fitt, és folytatja jó teljesítményét.

Az előző szezonban az U18-asoknál, és a tartalékoknál kapott szerepet a portás, a felnőtt csapat kispadján is megfordult a Stoke elleni 4-1-es siker alkalmával. Ausztriába is magukkal vitték az Ágyúsok a játékost, ahol 135 perc pályán töltött idő alatt egyetlen gólt sem kapott.

A mendzser hisz benne, és Szczesnynek nagy álma, hogy ő legyen az elsőszámú kapus.

Meg akarom győzni a menedzsert, hogy a Ligakupában rám számítson. A fő célom, hogy elsőszámú kapus legyek az Arsenalnál.

Minden szombaton az első csapatban akarok játszani, az összes lépcsőfokot végig kell járnom tehát. A fejlődésem jól halad, és remélem, ki tudom majd használni a lehetőségeket, amik adódnak.

Tavaly az U18-ból a tartalékba kerültem, és idén már a felnőtteknél is játéklehetőséget kaptam.

Az edző számított rám, ezek a meccsek voltak azok, ahol bizonyíthattam neki. Szerintem sikerült. Az előszezonban nem is kaptam gólt. Meg akarom neki mutatni, hogy jó vagyok, és hogy számíthat rám.

Növeli az önbizalmamat (a lehetőségek, amit kapott - a ford.), és ezáltal elhiszem, hogy kiváló kapus lehet belőlem.

Mentálisan már készen állok a legmagasabb szintre. Soha nem jártam még ott, de fejben már felkészültem.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

15 éve
Törölt felhasználó
Nagy jövő áll előtte! Tehetségesebbnek tartom, mint Fabianskit vagy Mannonet...
15 éve
Törölt felhasználó
Én meg azt olvastam h állitólag Vaan der vaart jön az Arsenalba??:O Amúgy Szczesny sztem nem rosz kapus azért 3. számúnak eltudom képzelni:D Mannone meg a 4.:P 1.Manu 2.FAbianski:D
15 éve
Törölt felhasználó
Azon a véleményen vagyok hogy bármikor védhet Vito vagy Lukasz helyett! 6-7 év múlva kezdő a nagy csapatban ha itt marad!
15 éve
Törölt felhasználó
Szerintem is megérdemli a ligakupa szereplést mert jobb mint Mannone.
15 éve
Törölt felhasználó
megmondom őszintén, ha nevetni támad kedvem, akkor elolvasok egy Cesc távozásáról szóló hírt. esküszöm jobb vicc, mint amit a mórickában találok :D

Szczesny egy nagyon tehetséges játékos. Sztem mannone-nak esélye nincs. Shea és Szczesny a következő kapusnemzedék az Arsenalnál! ;)

Szólj hozzá