Robin van Persie úgy gondolja, hogy az Arsenal jó csapatszelleme segítheti őket a közös cél elérésében, vagyis hogy négy év után ismét trófeát nyerjenek.

"Természetesen még nagyon az elején vagyunk a szezonnak, de máris két fontos meccsen játszottunk." - mondta van Persie a Celtic elleni győzelmet követően.

"Úgy gondolom, hogy mindenki megmutatta, hogy egymásért akarunk harcolni, és ha ezt a teljesítmény minden meccsen meg tudjuk ismételni, akkor óriási lépést tehetünk előre. Remélhetőleg remek szezonunk lesz."

"Talán az, hogy a média ennyire leírt bennünket, még közelebb hozta egymáshoz a játékosokat, de majd meglátjuk, mi történik. Nem akarok túl sokat mondani, mert nem akarom az 'ellenségeinket' még okosabbá tenni."

"De ha megnézzük az elmúlt két meccsünket, akkor láthatjuk, hogy jól játszottunk. A céljaink legalább olyan magasak, mint tavaly, és ha ragaszkodunk egymáshoz, ha együtt maradunk, és egymásért dolgozunk, akkor jó szezonunk lehet."

Van Persie még kicsit kitért az Arsenal új, 4-3-3-as formációjára is:

"Néha egy kicsit kemény, amikor egyedül vagyok csatár. De Cesc, Nicklas és Andrey segítségével nagyon magabiztos vagyok, hogy jó évünk lesz."

"A formáció nagyon rugalmas, elégedett vagyok ezzel."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (16)

15 éve
Törölt felhasználó
Megszokhattuk már tőlle:Dő már régóta így ál a szezonhoz ezt imádom benne a legjobban:D:Plehet h nem játszott vmi jól a celtic ellen de sztem mindenki tudja h ő ennél többet tud:P
15 éve
Törölt felhasználó
hajrá >:(
15 éve
Törölt felhasználó
RvP még nem jött bele a játék ritmusában jó lett volna ha ost többet lő mint 20 gól de szerintem nem fog többet lőni bár jó lenne!!!!!!
Eddig szerintem Vermaalen,Gallas,Fabregas,Song,Denilson teljesített a legjobban
15 éve
Törölt felhasználó
ez a beszéd robin 🧀
15 éve
Törölt felhasználó
igaza van RvP-nek :exclaim:ha egymásért nem harcolnak akkor nem lehet esély trófeákat nyerni
a felállással kapcsolatban annyit tudnék hozzátenni h a RvP nem való középre mert azért nem a legjobb a fej játéka és az jól jönne azért ott a kapu előtt :exclaim: Denilson Fabregas Song trió eddig jól teljesített

Szólj hozzá