Mi tagadás, még a televíziós közvetítésekben is jól lehetett tapasztalni a Celtic-Arsenal meccsen uralkodó légkört, amely picit más Skóciában, mint a jól megszokott Angliában, ezzel pedig korábban mind Arséne Wenger, mint pedig most Bacary Sagna is egyet ért:

"Úgy vélem, hogy a Celtic Parkban Európa-szerte az egyik legbámulatosabb légkör fogadott bennünket. Óriási nehézség volt ez mellett játszani." - mondta Sagna.

"Hihetetlenül nehéz volt koncentrálni a pályán,de örök emlék marad."

"Maga a meccs is nagyszerű volt, de voltak nehézségeink. Csapatként kellett játszanunk, és áttörnünk a Celtic védelmét. Persze magabiztosan is léptünk a pályára, jól és eredményesen akarunk játszani ebben a szezonban."

"Az első gól valóban furcsa volt kissé, de úgy vélem, megérdemeltük a szerencsénket."

"Azt viszont szeretném leszögezni, hogy még nincs meg biztosra a továbbjutás. A Celtic egy remek csapat, remek játékosokkal, így figyelnünk kell a visszavágóra."

"Aiden McGeady nagy benyomást tett rám, kedvelem őt, nagyon sok jó csele volt. Mi is élvezzük a jó játékot, de nem vehetjük őket könnyedén."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

15 éve
Törölt felhasználó
Puskás stadion helyet a válogatotnak is kéne egy új modern 40ezer féröhejes stadion
15 éve
Törölt felhasználó
ha a lokinak épitenének egy 20ezer féröhejes modern stadiont akkor sztem ott lenne ilyen hangulat bl meccsen
15 éve
Törölt felhasználó
valódi pokol volt ott számukra de remélem egyszer az Emiratesben is ilyen hangulat lesz talán akkor ha nyerünk egy kupát!
15 éve
Törölt felhasználó
azt elhiszem h észbontó volt a hangulat,egyszer szivesen játszanék ennyi ember előtt meg ilyen hangulatban 🧀 %-P
15 éve
Törölt felhasználó
sok pénzes úri emberek kis arab hercegek

Szólj hozzá