Arsene Wenger szerint a BL-ben lévő egyensúly nem fog felborulni az utóbbi idők nagy átigazolásai miatt.

A Real Madrid rengeteget költött, megvették Cristiano Ronaldot, Kakát, Karim Benzemát, és Xabi Alonsot is.

Wenger szerint a spanyol sztárcsapatnak így nagy esélye van a Bajnokok Ligája-trófea elhódítására, de úgy véli, ugyanazok az esélyes csapatok a kupára, mint korábban.

Mi változott? Csak annyi, hogy a Real Madrid erősebb most.

A Barcelona sem gyengült, az Inter viszont erősödött. Más csapatoknál nem volt forradalom.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

15 éve
Törölt felhasználó
remélem ez nem kacsa nagyon jó lenne!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-az_arsenal_is_dzsudzsak_keroi_kozott_-26496
15 éve
Törölt felhasználó
nem tom mi volt a baj eto'o val de amíg valaki ontja a gólokat a pályán csináljon bármit a pályán kívűl hülyeség elengedni főleg nem egy ibrá-ra aki önzőbb és nem illek a rövid passzos játékba na mind1
15 éve
Törölt felhasználó
Barca Zlatannal sokkal statikusabb lett... Inter nem járt rosszul sztem Eto'oval, de az ő játékuknak Ibra jobban feküdt. A Manchester meg azért gyengült csak, mert Ronaldo túl sok meccset döntött el. Pótolható, de azért nagyon sok meccs csak rajta múlt.
15 éve
Törölt felhasználó
Ez badarság. A Real Madrid azt a C. Ronaldot vette meg, aki a Manchester United pótolhatatlanúl nagy frontembere volt. Akkor mi az, hogy nem gyengült senki? A Barcelona Ibrat megvette az Interből, aki ott szinte egyedül vezette a csapatot. Máris két csapat, akik elvesztettek egy fontos játékost. Nálunk elment Ade, és Touré. Megint két veszteség egy eséjesenek is mondhtó csapatból. Természetesen nem azt mondom, hogy most a Real Madrid kiüt mindenkit, mert ennyi sztárt és ennyi egyszintű játékost nem lehet hosszú ideig összetartani balhé nélkül. Az eséjei ugyanúgy megvannak a Manchesternek, az Inetrnek vagy akár nekünk is. Ha bár a papírokon nem az áll, hogy nem gyengült meg senki.
15 éve
Törölt felhasználó
jah és az inter sztem nem lett erősebb,sztem forma forma
a 4 közé nem jutnak be...

Szólj hozzá