A jobbhátvédből lett jobb oldali középpályást elsősorban a védelemben használná Guardiola, és megerősítheti a következő szezonra a védekezését a spanyol mester.

A Barcelona Cesc Fabregast is megszeretné szerezni az Ágyúsoktól, de ez nem lessz olcsó, a Radio Montecarlo szerint Pep Guardiola kész kifizetni a kért árat.

Daniel Alves az első számú jobbhátcéd, de a műszaki titkár Txiki Begiristain jelentette, hogy ráfér az erősítés a védelemre.

Carles Puyol is tud jobb oldali hátvédet játszani, viszont olyan játékost akarnak azon a poszton játszatni a katalánok aki igazi jobb hátvéd. Eboué pedig jó csere lenne, ha esetleg Dani Alves megsérűlne.

A Fiorentínával és a Milannal is összehozták Ebouét, szóval nem lenne meglepetés, ha az elefántcsontparti át tenné székhelyét a katalán fővárosba.

Eboué-nak nincs alap helye a kezdőbe, és Arsené Wenger belemenne Eboué eladásába, de ahoz a katalánoknak 10M eurót kellene kipengetniük.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

15 éve
Törölt felhasználó
Ezen jót röhögtem. Ott aztán sok esélye lenne a kezdőbe kerülni. xD Nálunk sem ő az első lehetőség (Walcott, Sagna).
15 éve
Törölt felhasználó
Nem fog elmenni! Mit keresne a Barcába, tán labdaszedőnek menne! Szerencsétlen...
15 éve
Törölt felhasználó
Nem hiszem, h el kéne adni!!!
15 éve
Törölt felhasználó
És ha azért menne el tőlünk mert nincs stabil helye a kezdőben akk a barcában biztos megkapja majd
15 éve
Törölt felhasználó
azvan h eboué menni akar és még dani alves cseréje is lenne szívesen mert szerinted eboué kezdő lenne a barcába? aszthiszi hogy a barcába több lehetőséget fog kapni azért akar elmenni hát ennyi

Szólj hozzá