Gary Caldwell nagyon lelkes hogy az Arsenallal találkozhat a Bajnokok Ligája selejtezőjének utolsó szakaszában.

A hátvéd reméli hogy csapatával legyőzhetik az Ágyúsokat és bejuthatnak a csoportkörös szakaszba de mindenképpen fontos lesz az első meccs a skótoknak.

Így nyilatkozott a skót védő:

"Rajtunk fog múlni hogy helyt tudunk-e állni ezelőtt a nehéz próba előtt és talán a klub történelmének egyik legfontosabb viadala vár ránk."

"A Bajnokok Ligája különleges légkörrel rendelkezik és nagyon nagy öröm lenne nekünk ha betudnánk jutni, mi lennénk Nagy-Britannia egyik legjobb csapata."


"Mindenki várja a meccset. Boldogok vagyunk hogy még versenyben lehetünk és ez egy izgalmas találkozó lesz. Vicces módon azt gondolom, hogy a hazai kezdés sokat segíthet nekünk"

"Ha egy jó eredményt tudnánk felmutatni otthon, akkor nem kellene teljesen céltalanul mennünk az Emirates Stadionba, pozitívan tudnánk hozzá állni a dolgokhoz." -zárta mondandóját Gary Caldwell.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

15 éve
Törölt felhasználó
cső váz fabreee!!:D Vik azért mondod azt h "Bár látva a mostani formát..." mert kikaptunk egy edzö meccsen?:O én azt mondom ne vonjunk le abból a meccsböl következtetéseket..biztos h a bajnokságba is kifogunk majd kapni de attól még megnyerhetjük!! a Hírhez csak annyit h sztem izgalmas meccs lesz de nem fogjuk öket kitömni egy 3-1 es arsenal győzelmet josolok:P Arshavin,RVP, és Eduardo lesznek a gólszerzök:P
15 éve
Törölt felhasználó
Hát kedves Gary, félek h ez, most, így nem fog nektek összejönni! Bár látva a mostani formát... Na jó inkább hagyjuk!
15 éve
Törölt felhasználó
Az önbizalom olyakor-olykor előny, de ha azt túlzásba viszik, akkor könnyen hátrány lehet. A selejtező körök ezen szakaszában, szinte csak a Premier Liga és a Primera Division csapatai azok, akikre ellenfelei azt mondják, hogy "csak azt ne". Nem hiszem, hogy a skótok erről álmodtak, hogy velünk játszanak.
15 éve
Törölt felhasználó
Nagyon remélem, hogy nem fognak beállni védekezni, mert akkor akármi lehet...
15 éve
Törölt felhasználó
csázstok mától én is a hírirók közé tartozom

Szólj hozzá