Jack Wilshere korai felfedezése, az ok, amiért ilyen fiatalon az első csapat közelében érezheti magát, véli Neil Banfield,a tartalékok menedzsere.

A 17 éves játékos egy új rekordot állított fel, hogy pályára lépett a tavalyi szezonban. Miután a 2008/09-es szezonban duplázáshoz segítette a tiniket, Jackre az előszezon minden meccsén számíthatott Wenger.

A Barnet ellen kezdőként pályára lépő játékos, részt vett az 'Ágyúsok' ausztriai edzőtáborában is, miután az Emirates Kupán kétszer is megválasztották a Meccs Emberének. Egyébként a tornán 2 gólt lőtt.

Wilshere gyors ütemű fejlődése meglepte mind a rajongókat, mind pedig az angol sajtót is, de Banfield alig emelte fel a szemöldökét.

Jack közel van az első csapathoz, keményen dolgozik, és úgy tűnik az a fajta játékos, aki végül sikerrel jár.

Úgy érzem, ha Wengerrel dolgozol, nem tudod minden téren segíteni őt.

-nyilatkozta Banfield az arsenal.com-nak.

 Látni tudod a játékában lévő magasított érettséget, és a fejlődést. Ez mind a menedzsernek köszönhető, aki korán befogadja őt. Wenger látott benne valamit, és megvette.

Volt egy éve az első csapattal, megízlelte azt, ami Arséne, és személyzete körül van. Innen már csak hátra kell dőlnünk, és látni fogjuk munkánk gyülömcsét.

Kevesebb mint 18 hónapja debütálhatott először Wilshere Banfield csapatában, egy Reading elleni 1-1-es döntetlen alkalmával.

A menedzser elismeri, hogy Wilshere legújabb "hőstettei", sokat segítettek a csapaton. De Wengernél 17 évesen nem lehet vezéregyéniség lenni.

Jacket még fejleszteni fogják, addig, amíg a menedzser azt nem mondja, hogy készen áll.Arséne éveken keresztül ezt teszi, ért a munkájához.

-folytatta Banfield.

A csapatnak kétségtelenül szüksége van egy ilyen kaliberű játékosra, és nem hiszem azt, hogy Jack valaha is dolgozhatna egy jobb ember keze alatt.

Ez az év Jacknek arról szól, hogy keményen dolgozzon, és megragadja a lehetőségeit. Remélhetőleg hosszú karrierje lesz az Arsenalnál.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (22)

15 éve
Törölt felhasználó
69% hogy Huntelaar a AC Milanban!
15 éve
Törölt felhasználó
Wilshere... Remélem sokáig itt marad,mármint nem fogja remélem eladni Wenger...(márha addigra amire beérik a kezdőbe ő ül a kispadon:D addigra simán más lesz sztem..:(. )
15 éve
Törölt felhasználó
Rvpnek boldog szülinapot!
15 éve
Törölt felhasználó

Szólj hozzá