Könnyen meglehet, hogy az Evertonnak nemsokára szüksége lesz egy hátvédre, hisz a Manchester City továbbra is érdeklődik Lescott iránt. A liverpooli Kékek korábban már elutasítottak egy 18 millió fontos ajánlatot a manchesteri Kékektől, de a Polgárok valószínűleg nem fogják annyiban hagyni az ügyet, hisz Kolo Touré megszerzését követően is erősíteni szeretnének a védelmükön.

Moyes menedzser Lescott esetleges távozása esetén Senderos leigazolásával pótolná a 26 éves játékos után keletkező űrt.

A svájci Senderos a tavalyi szezont az AC Milannál töltötte kölcsönben, de az olaszok nem éltek a 6 millió fontos kivásárlási jogukkal, így a 24 esztendős védő visszatért az Ágyúsokhoz.

Senderos akár a negyedik távozó is lehetne az Emiratesből, hisz Emmanuel Adebayor és Touré is elhagyta az észak-londoni gárdát, míg Emmanuel Eboué nagyon közel áll a Fiorentinához, s nagy esély van arra, hogy a Violák végül kifizetnek érte 9 millió fontot.

Az Ágyúsok tehát igen nagy bevételre tettek szert az utóbbi hetekben, de ez az összeg akár még nőhet is, így Arséne Wenger meglehetősen sok pénzből gazdálkodhat majd, ha igazolni szeretne.

A francia mester kiszemeltjei között megtalálható a Bordeaux csatára, Marouane Chamakh, aki körülbelül 12 millió fontba kerül, s a St. Etienne középpályása, Blaise Matuidi (3 millió font).

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

15 éve
Törölt felhasználó
most ne vigye.
15 éve
Törölt felhasználó
Van Der Vaart olyan is...
15 éve
Törölt felhasználó
van der vaartot a real 5 misiért kinálja
15 éve
Törölt felhasználó
35. perc, Rangers-PSG 0-0
15 éve
Törölt felhasználó
De Rossi kijelentette: Hűséges a Roma-hoz! (Ahogy érzi... akkor tali a BL-ben)

Szólj hozzá