Arséne Wenger felfedte, cseppet sem aggódik Emmanuel Adebayor távozása miatt, a togói ugyanis elhagyta az észak-londoniakat a Manchester City kedvéért.

Elmondta azt is, hogy véleménye szerint így is elegendő minőségi játékossal bővelkedik a jelenlegi keret, így nincs értelme kételkedni a csapat jövőbeni sikereiben sem.

Meg kell bíznunk játékosainkban. Nagyon fontos idény előtt állunk, de úgy gondolom, hogy elég erősek vagyunk

-nyilatkozta a Sky Sportsnak.

A nagycsapatok olykor kénytelenek nagy nevektől megválni, a Milan is megvált Kákától, de az élet megy tovább. Az Arsenal sem először vált meg egy nagyobb játékosától. Ugyanakkor pozitív visszajelzéseket is kaptunk, hiszen Van Persie és Cesc Fabregas is velünk folytatja.

Véleményem szerint elég erős a csapatunk, hogy kitűzött céljainkat teljesítsük.

Várhatóan visszatér a kezdőbe, térdszalagsérülése miatt 18 hónapot kellett kihagynia a cseh légiósnak, Tomás Rosickynek, aki minden bizonnyal kezdeni fog az augusztus 15-én rajtoló bajnoki idényben.

Wenger elismerte, volt olyan időszak, amikor azt hitte, Tomás kénytelen végleg abbahagyni a profi futballt.

Volt egy idő, amikor aggódtam Tomásért, azt hittem soha nem fog tudni visszatérni és ő is így vélekedett.

De mindig egészséges és tudatos életet folytatott. Mentálisan is végig erős maradt. Persze sokan vártuk, visszatérhet-e egyáltalán, de most úgy tűnik a válasz igen.

Fel kell készítenünk, és ha jól jön ki az előszezonból, akkor a bajnokságban is kezdhet majd.

Az Arsenal a Goodison Parkban kezdi majd az új idényt az Everton ellen.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

15 éve
Törölt felhasználó
amit most érzek, utoljára a 07-08-as szezon előtt éreztem. a csapat egyben van, motiváltak.. sztem idén meg lesz egy trófea! adebayor távozása csak erősített a csapategységen, megmutatják a srácok, hogy tudnak a togói gólvágó nélkül is kupát nyerni
15 éve
Törölt felhasználó
Ez hülyeség, Tomco! :D
15 éve
Törölt felhasználó
Tomco ezt hol hallotad??:O Mert sztem neem..ez a csapat van olyan h legalább a bajnoki cimért harcoljon..csak nem szabad hibázniuk reméljük h nem is fognak egy jó rajt kell csak:DKétlem h ez lenne a célja...annál is inkább a BL esetleges megnyerése:Pilletve a bajnokság megnyerése ami most nagyon fontos lenne...és jövő évben a BL főtábláján kéne indulni...:D:P
15 éve
Törölt felhasználó
JA csak Wenger célja az hogy bentmaradjunk az első osztályban:'-( Tegnap mondta.
15 éve
Törölt felhasználó
igazad van Wenger...és reméljük, hogy ez évbennem a fél csapat lesz lesérülve, hanem mondjuk csak max 1negyede:D

Szólj hozzá