Bár Emmanuel Adebayor érkezését a Manchester City már szombat este bejelentette, az Arsenal egészen máig várt a hivatalos közleménnyel.

A 25 éves Adebayor 2006 januárjában, mintegy 3 millió font ellenében csatlakozott az AS Monacótól az Arsenalhoz, és azóta 142 pályáralépésből 62-szer volt eredményes. A togói játékos volt az ágyúsok legeredményesebb gólvágója a 2007/08-as idényben a maga 30 találatával, ezzel pedig ő is tagja volt a Premier Liga Év Csapatának.

"Először is, szeretnénk megköszönni Emmanuel munkáját a klubért. Minden alkalommal, ahányszor pályán volt, abszolút mindent megtett az Arsenalnáért, és a 2006-os csatlakozását követően számos olyan meccs volt, amikor ő döntött a győzelmet illetően. Minden jót kívánunk neki a Manchester Cityben." - mondta Arséne Wenger.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

15 éve
Törölt felhasználó
arsenal 204 mi tavaj utaltunk pénzt vmi számlára a bankból és utána jön postán 2 nap kb...
15 éve
Törölt felhasználó
bocsi ez nem ide tartozik de ha jegyet rendelsz mi elöt ki hozza a posta a jegyet akkor kell fizetni vagy előte?
15 éve
Törölt felhasználó
:(:(:(:(:(:(:(:(::(:(:( Eggyet értek Arsen...ezt még Wenger megfogja bánni és nem hisszem h egy Chamak fogja Ade.t potólni ha vki tudná az sztem esetlegesen Huntelaar vagy MArtins deezt is megkérdöjelezném!Azért mertm ost volt egy rossz szezonja mindenki leirta öt.!LEhet h pénzéhes de azt se felejtsük el h ő mien körülmények közt lett ekkora focista!Olyan szegénységben élt h labdájuk se volt..olvastam rólla egy interjut ahol elmondta h voltm ikor az eggyesületétöl lopott labdát h othontudjon gyakorolni...Nagyon sokat gyengültünk ezzel h Wenger eladta őt..!:(És amien szerencsésseg vagyunk ellenünk biztos vág vagy 3-at de arra az életemet tenném h nem lessz gólöröme!Thank You Emmanuel Adebayor!!:(
15 éve
Törölt felhasználó
Gazidis most már a honlap szerkesztésére is szerezhetne valakit az MLS-ből... Hihetetlen, hogy ennyire későn rakják fel a híreket, már 2 napja mindenki biztosra veszi és a City már be is jelentette.
15 éve
Törölt felhasználó
azért jobb lett volna ha megbirunk tartani mindenkit na mind1!ade távozásában az a rossz h elvesztettünk egy csatárt és nem garantált a pótlása,még ha marad akkor meg megvan a létszám de most minusz 1 ember

Szólj hozzá