Arséne Wenger bevallotta, egyelőre nem sürgeti az idő, hogy új játékost igazoljon.

Az Ágyúsok épp most adták el Emmanuel Adebayort a Citynek, egyes értesülések szerint Ł25 millióért. Sokan úgy gondolják, ezt az összeget Wenger új igazolásokra költi majd.

Az Arsenalt az utóbbi időben a Bordeaux csatárával, Marouane Chamakh-kal hozták hírbe, a játékos saját bevallása szerint a Premier League-ben folytatná legszívesebben. Wenger azonban  bevallotta, Chamakh csak egy a sok kiszemeltje közül.

A francia azt is elmondta, jelenleg nem állnak közel egy új játékos leigazolásához sem, a mester szerint elegen tudják a meglévő csapatból is pótolni Adebayort.

A Sky Sports-nak a következőket nyilatkozta:

Egyelőre nem tárgyalunk egy játékos ügyében sem, de ha megfelelő játékost találok, rendelkezésemre áll a leigazolásához szükséges pénz.

Nem fogom elsietni a dolgot, hiszen így is elég nagy a keret. Az előszezonban kiderül, van-e szükség további erősítésre.

Ha kiderül, hogy igen, természetesen lesz új igazolás. Chamakh az egyik a sok kiszemelt közül, így ha csatárra van szükségünk, ő is szóba kerülhet.Rajta tartjuk a szemünket.

Rosicky és Eduardo is visszatért, és bár elvesztettünk egy jó csatárt, visszanyertünk két támadószellemű játékost, akikre tavaly nem számíthattunk.

Ott van még Niclas Bendtner, Andrey Arshavin, Robin van Persie és Theo Walcott is, ők mind helytállnak csatárposzton is. Azt kell mondjam, klasszis játékosaink vannak a csatárposztra.

Az Ágyúsok lecsúsztak a védekező középpályás, Felipe Melo megszerzéséről, hiszen a múlt héten a játékos a Juventus kedvéért hagyta el a Fiorentinát.

A Serie A csapata kevesellte Wenger ajánlatát a brazil játékosért, így a francia szakembernek alig egy hónapja maradt a szezon kezdetéig, hogy igazoljon valakit a posztra.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

15 éve
Törölt felhasználó
Tudják pótolni de egyikük se igazi befejező csatár és Aden kívül nem sok már srác szerzett fejesgólt.Esetleg Bednert még olyan mint Ade de ő mire berúg egy helyzetet az sok idő.(lásd. tavaly a Blackburn ellen)Én azt mondom hogy jöjjön Cana és Huntelaar.Meg van rá a pénz.
15 éve
Törölt felhasználó
"a mester szerint elegen tudják a meglévő csapatból is pótolni Adebayort."-ettol féltem,és sajnos nincs igaza,potolni kell Adebayort!
15 éve
Törölt felhasználó
Carlos Vela-t kihagyta es Simpson-t bar o meg annyira nem ert be mint Vela de o is kezdo volt fel evig a West Brom-nal.
15 éve
Törölt felhasználó
Wenger majd megtalálja a megfelelö embert..Bár abba neki van igaza h nem fontos csatárt igazolni hisz ott vannnak azok az emberek akiket ő is felsorolt inkább egy vkp:Dde Hleb csak kölcsönbe megy az Interhz 1évre ugy hallotam
15 éve
Törölt felhasználó
Cana + Huntelaar!!

Szólj hozzá