A mai nap folyamán Adebayor csatlakozott a Manchester Cityhez, egy megnem nevezett átigazolási díjért. A cityben szintén a 25-ös mezben fog szerepelni a togói.

A togói csatárt, körülbelül 300 City szurkoló köszöntötte a City of Manchester Stadionban.

A játékost lenyűgözte a fogadtatása.

Ez a fogadtatás, megmutatta nekem, hogy szivesen látnak, és különlegesnek éreztem magam ettől, már alig várom, hogy pályára léphessek a Citybe, és megmutassam a szurkolóknak, hogy mit tudok.

Azért születtem, hogy focizzak, és ez az amit én csinálni akarok. Azért jöttem ide, hogy történelmet írjak a klubbal, és a klub szurkolóinak örömet szerezzek ezáltal.

Miután megkezdte pályafutását a francia Metz-ben, Adebayor a Monacohoz került, ahonnan később szerződtették az ágyúsok.
Itt 104 mérkőzésen lépett pályára és 46 gólt lőtt az Arsenal szineiben.
Emellett elnyerte a 2008-ban, az  'ÉV AFRIKAI JÁTÉKOSA DÍJAT'.

Adebayor a Premier League legkiemelkedőbb csatárai közé tartozik mióta megérkezett Franciaországból, és nagyon örülünk, hogy aláírt hozzánk
-nyilatkozta Mark Hughes.

Nagyot javíthat a támadójátékunkon. Minden megtalálható benne amire egy jó csatárnak szüksége van. Ő sokoldalú, erős, gyors és mozgékony a labdával.

Sok sikert neki, további pályafutása során!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (36)

15 éve
Törölt felhasználó
#olavi96: nem sértettél meg semmit, igyekszünk minden hírt a lehető leggyorsabban lefordítani.
A hír, amit kértél, egyébként (azóta) már le van fordítva, igaz másik forrásból (goal.com), de a lényege és a nyilatkozati része ugyanaz.
A hír címe "Wenger: nem sietjük el az új igazolásokat".
15 éve
Törölt felhasználó
Jóvan...mostmár biztos beverem a képét:D
15 éve
Törölt felhasználó
Remélem nem bannoltok érte ha a premierleague.comról linkelek.szóval:http://www.premierleague.com/page/Headlines/0,,12306~1726615,00.html Le tudnátok fordítani és megírni egy hírben?Nagyon jó lenne.És tényleg remélem , hogy nem sértettem meg ezzel semmilyen szabályt.
15 éve
Törölt felhasználó
Én többet kértem volna érte.
15 éve
Törölt felhasználó
Én örülök, hogy elment.
Bízom benne, hogy RvP és Dudu nem sérülnek le, és akkor biztosan mienk a bajnoki trófea! De szerintem is kell egy csatárigazolás, mert nem garancia egyikük egészsége sem. Igaz Wenger szerintem átlátja a helyzetet, és ha úgy gondolja, hogy Bendtner és Vela megfelelő szinten vannak, akkor elképzelhető, hogy nem is igazol támadót

Szólj hozzá