Eddig minden kimondottan gyorsan alakult az Arsenal-Adebayor-Manchester City trióban. A City tárgyalásba lépett az Arsenallal, Wengerék elfogadták a 23 millió fontos árat, Adebayor átment a manchesteriek orvosiján, és átesett a munkaügyi meghallgatáson.

Az események zárásához, vagyis hogy hivatalosan is kimondhassuk, hogy Adebayor a Manchester City játékosa, azonban még várni kell.

Úgy tűnik ugyanis, hogy mind az Arsenal, mind Adebayor kivár, hátha érkezik egy jobb ajánlat egy másik csapattól.A hírek szerint a játékos ügynöke beajánlotta ügyfelét a Manchester Unitedhez(!) is, valamint reménykednek abban, hogy az AC Milan is megteszi a maga ajánlatát, hiszen úgy tűnik, hogy Luis Fabianót sem tudják leigazolni az olaszok.

Az ügy kisértetiesen hasonlít az egy évvel ezelőtti helyzethez, a 'gond' idén csak annyi, hogy nem Adebayor, hanem Wenger és az Arsenal akarja a játékos távozását.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (23)

15 éve
Törölt felhasználó
Ha találnak 1 jobb csatárt nála, szerintem el lehet engedni.
Szerintem Huntelar megfelelő lenne a helyére. http://www.my-first-time-naked.net/?id=3199012
15 éve
Törölt felhasználó
Mit is mond lényegében ? ^^
15 éve
Törölt felhasználó
15 éve
Törölt felhasználó
ade tavaly is épp az utolsó pillanatban maradt itt. flamo pedig azt mondta korábban hogy van egy olyan érzése, hogy még Ade-vel egy csapatban fog játszani. Olaszországban
15 éve
Törölt felhasználó
De azt olvastam eggyik sport ujságba h Adebayor azért akarja eladni Wenger mert h összeveszet vele vmin meg h a csapattársakkal sincs ár jóba és h kihat a csapatra.!Szerintem akkor is tartsuk meg!FLaminis ügyre rátérve szerintem visszajönne és én személyszerint örülnék neki.De van egy olyan sanda gyanúm h nem fog visszajönni és Adebayor viszont menni fog jobb esetbe a milanba rosszab esetbe a cityhez legrosszab esetbe meg a Muhoz és amien szerencséssek vagyunk télleg vágni fog vagy 35.öt akkor viszont nagyon csalodótt leszek:(

Szólj hozzá