A Daily Mail szerint az Arsenal megállapodott a Manchester Cityvel Emmanuel Adebayor megvételéről, így Mark Hugheséknek 25 millió fontot kell fizetniük a londoniaknak. A forrás arról is beszámolt, hogy a togói állítólagosan már át is esett a kötelező orvosi vizsgálatokon.

A hírt még egyik fél sem erősítette meg.

Mindeközben az Arsenal már komolyan kutatja Adebayor pótlását.

A legesélyesebb mindenképpen Marouane Chamakh lenne a Bordeuaxtól, aki már elmondta, hogy az Arsenalnál szeretné folytatni a pályafutását. Wengeréknek ugyanakkor igyekezniük kell, ha a marokkói csatár mellett döntenek, ugyanis a francia csapat még a kanadai edzőtáboruk előtt tisztázni akarja Chamakh sorsát, ez pedig azt jelenti, hogy július 22-ig pont kerülhet az ügylet végére.

A helyzetet csak az nehezíti, hogy a Bordeaux 11 millió font alatt nem akarja elengedni Chamakhot, az Arsenal pedig jelen állás szerint maximum 7 milliót akar érte fizetni.

Logikus megoldásnak tűnhet Klass-Jan Hüntelaar leszerződtetése is. A Real Madrid az elkövetkezendő hetekben legalább öt játékost akar eladni, és a korábbi Ajax-csatárért egyedül a Stuttgart jelentkezett ajánlattal. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a Madrid elfogadta a németek ajánlatát, ugyanakkor a játékos kivár azzal, hogy hová megy.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (24)

15 éve
Törölt felhasználó
nobito neked az arsenal kiscsapat??
15 éve
Törölt felhasználó
2008-as AK-n olyan gyenge volt marokkó hogy az valami borzalmas. Chamackh elképesztően halovány volt.
15 éve
Törölt felhasználó
én nem ismerem chamackhot, de szerintem sem kell.
Huntelaart csapjuk le a Stuttgart kezéről!!!!
15 éve
Törölt felhasználó
ade-t meg ki fogják fütyülni, le fogják köpködni az emiratesben, ha más csapat mezében jön.
15 éve
Törölt felhasználó
huntelaarral jól kibaszott a real madrid. egy világszerte elismert ifjú tehetség volt akiért sok klub versenyzett.. ők megvették és akkor most a stuttgart meg isten tudja milyen fos csapatok vennék meg.. egy szép karrier csúfos vége!

Szólj hozzá