Beigazolódott, amit a The Guardian, a Sky Sports, vagy a BBC állított: a Manchester City előrehaladott tárgyalásokat folytat az Arsenallal Emmanuel Adebayor kapcsán, a legfrissebb jelentések szerint a két csapat már meg is egyezett a togói csatár vételáráról.

Mark Hughes Carlos Tévez bemutatásán megerősítette, hogy tárgyalnak Adebayorral.

"Van lehetőség arra, hogy megkössük a szerződést, de egyelőre semmi biztosak nem állíthatok." - mondta Hughes.

Adebayor menedzsere, Stephane Courbis nem kommentálta a spekulációkat.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

15 éve
Törölt felhasználó
Igaza van Benecnek de azért ien könnyen ne adjuk el Ade.t azért mert volt egy rossz szezonja..:SPasti nem értek veled eggyet mert Bendtner eggyáltalán nem olyan jó mint Ade!!!És kül az is lehet h ez a hír h tárgyalnak nem is igaz és akkor Ade marad nállunk:D
15 éve
Törölt felhasználó
A MC legtojabb személye M. Hughes, ratyiva edző.
15 éve
Törölt felhasználó
Szerintem a Man City idén már azért jobb csapat lesz, mint tavaly volt.
Egyre több sztárigazolásuk van, és szép lassan össze fognak érni.
Vigyázni kell velük is majd. Ade távozása pedig érthető. Elvégre tavaly Henry-szintű fizetést akart (nem tudom mire fel), a Man Citynél még többet is fog keresni.
Viszlát!
Tevez sem azért ment oda, mert hogy jó csapat. Nem az, csak baromi sok pénzt fog keresni. ÉS egy-két éven belül a Chelseahez hasonlóan ők is harcolni fognak a bajnoki címért.
Az én szememben ez a Real Madrid-szerű sztárbevásárlás valamilyen szinten sportszerűtlen. Könnyű úgy jónak lenni, ha a legjobbakat megveszed. De ahogy mi csináljuk, a kinevelt fiatalokból, hosszútávon is többet ér.
Lásd MU. 10-15 éve gyakorlatilag ugyanazok az emberek alkotják a csapatot. Ferguson ugyanezt csinálta anno, mint Wenger, saját nevelések, fiatalok, akik egy-két év mulva most már szépen visszavonulnak, és köréjük építeni a csapatot. Wenger taktikája is be fog válni. A Man City pedig a Chelseavel együtt bekaphatja :P
15 éve
Törölt felhasználó
engem hidegen hagy,ha ade marad vagy megy,söt én csatart se vennek a helyere
én szerintem wenger is jobban biznek Bendöben,szerintem sokkal jobb csatar mint,Ade csak idö kerdese és befogrobbanni. Ade nelküli kezdöm:
Almunia-Sagna.Toure,Gallas,Clischy-Song,Diaby(Cana)-RvP,Cesc,Arha-Bendner
csere:Lukas,Eboue,Gibbs,Vermallen,Djourou,Denlison,Walcott,Nasri,Rosicky,Dudu,Vela
ez minden posztra van meg egy jatekos
15 éve
Törölt felhasználó
Ez a hír csak azért aggaszt engem ,mert az Arsenal részéről senki sem cáfol!Sajnálnám,hogyha túladna rajta Wenger!Ha a hír igaz,akkor azt nem tudom megérteni,hogy ha bajnokságot akar nyerni,akkor miért engedi a minőségi játékosokat!Ilyen Chamakh,meg Matuidi félékkel meg nem lehet pótolni a hiányos posztokat!Ő nem minőségi igazolások!Chamakh-kal ugyan ott vagyunk,mint Nicklassal,de mivel a dán fiatalabb neki még több ideje van fejlődni,Matuidi pedig semmivel sem jobb ,mint Song sőt!Adebayor távozása szerintem egyértelmű gyengülés!

Szólj hozzá