A Sky Sports úgy értesült, hogy a Manchetser City tárgyalásban van az Arsenallal Emmanuel Adebayor eladásával kapcsolatban.

A togói csatárt korábban az AC Milannal hozták összefüggésbe, de mivel az olaszokhoz nagy valószínűséggel Luis Fabiano megy, így elvileg Adebayor nagy valószínűséggel az Arsenalnál marad.

A Manchester City ajánlata azonban megváltoztathatja a dolgokat. Az arab tulajdonoscsoporttal rendelkező csapat már korábban leigazolta Gareth Barryt és Roque Santa Cruzt, valamint várhatóan ma Carlos Tevezt is bejelentik. Ezen kívül még John Terryre is kivetették a hálójukat Mark Hughesék, hogy harcban legyenek a bajnokság BL indulást érő helyekért.

Adebayor utódja minden valószínűség szerint Marouane Chamakh lenne a Bordeauxból, akinek július 22-éig adott határidőt a távozásra a francia alakulat.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (23)

15 éve
Törölt felhasználó
(pedig sokkal olcsóbban megkaptuk volna)
15 éve
Törölt felhasználó
Ja, amúgy ha csatár kell, akkor még mindig Huntelaar-párti vagyok!
(bár, ahogy az előző átigazolási szezont elnéztem, Wenger nem az)
15 éve
Törölt felhasználó
Szerintem se lesz nagy érvágás, ha elmegy.
RvP, Dudu, Bendtner és Vela majd állják a sarat. Mind a négyen nagyon jók.
Dudu most már teljes erőbedobással lőheti akrobatikus góljait, RvP remélhetőleg idén szabadrúgásból is ismét eredményes lesz (nem is tudom, hogy idén lőtt-e), Bendtner lesz a fejesgól-felelős, Vela pedig Dudu-hoz hasonló mutatványokat fog bemutatni.
Hajrá srácok!
(és persze még Ade is velünk van, nem kell minden kacsának bedőlni - ha meg elmegy, nem dől össze a világ)
15 éve
Törölt felhasználó
Dee nem kell csatár..Ha elmegy elmegy..Jamesnak van igaza ott van Vela..már majdnem jobb sőőt..Bendtner se rossz Eduardo RVP minek több?
15 éve
Törölt felhasználó
MEnjen el a Mocskos Citybe de ne Chamakh jöjjön hanem más csatár

Szólj hozzá