Dennis Lachter cáfolta azon híreket, mely szerint már nem ő Andrey Arshavin menedzsere, illetőleg azokat a mondatokat, melyeket állítólag ő mondott egy spanyol rádiónak az orosz játékos Barcelonába való esetleges szerződéséről.

"Még szerződésem van Andrey-jel, ez másfél év múlva jár le. Addig én vagyok a játékos menedzsere." - mondta Lachter a sport.co.uk oldalnak.

A hírek szerint Arshavin azért vált meg az ügynökétől, mert Lachternek gyereke született, így nem tud elég időt fordítani a játékosra.

"Először is: a gyermekem január 14-én született meg, és el kell mondjam, hogy nem sűrűn voltam otthon, mialatt a feleségem terhes volt. Tizenegy hónapot dolgoztam az átigazolásán, napi szinten több órát eltöltvén ezzel."

"Másodszor pedig, elég furcsa ilyet állítani, ugyanis Andrey nem tudott arról, hogy a feleségem terhes. Amikor azt szerette volna, hogy segítek neki Angliában, elutaztam a saját költségemre."

"Való igaz, hogy küldött nekem egy levelet, de ez olyan, mintha kapcsolatba lépne valaki az Arsenallal. Most mit tudok mondani egy ilyen helyzetben, ha valaki azt hiszi, hogy egy játékos azért válik meg a menedzserétől, mert annak gyereke született?"

Végül Lachter arra is kitért, hogy állítólag ő mondta az egyik spanyol rádiónak, hogy a Barcelonának hivatalos ajánlatot kellene tenni Arshavinért.

"Ez az első alkalom, hogy hallom ezeket a mondatokat. Senkivel sem beszéltem, szóval elég furcsa a helyzet. Úgy tűnik, megint híressé váltam, de az egészen nyilvánvaló, hogy valaki az én nevemben beszéltem."

"Sohasem beszéltem a Barcelonával, szóval valaki csak egy ütős címlapsztorit akart kitalálni. Két hónappal ezelőtt voltak olyan spekulációk, melyek szerint az Arsenal játékosai közül többen is féltékenyek rá. Ez mind lósz*r volt."

"Szerintem csak néhány médiában dolgozó ember akar valami eladható sztorit kreálni."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

15 éve
Törölt felhasználó
Melorol ennyit...(N)szépen eljátszott az Arsenalal...
15 éve
Törölt felhasználó
egy juvefan haverom mondja hogy megvették Melo-t :/ elvileg hivatalos bár én még nem láttam sehol
15 éve
Törölt felhasználó
uhhhh, melo aláírt a juvéhoz elvileg:S::S
15 éve
Törölt felhasználó
nekem van egy olyen érzésem hogy a nagycsapatból senki sem megy sehova már, szerintem eboué sem mert állítólag már megegyezett a fiorentínával a juventus 20 millio euró meg marchionni. úgyhogy maradt cana akinek és nagyon örülnék és kellene még egy ember aki vagy védő vagy középpályás aki csak kiegészítő ember hogy ha valaki lesérül( és mér ne sérülne le,hiszen ez az arsenal) pótolni tudja ugyanazon a szinten.
15 éve
Törölt felhasználó
Hát remélem H msot nincs mit intézni ugyH senki xD.

Szólj hozzá