Az Adebayor-saga már 1 éve tart és még mindig az Arsenal játékosa a togói.

Az AC Milan ismét szeretné leigazolni Adet. Nagy pénzt szánnának Adebayorra, amit talán lehetetlenség lenne visszautasítani.

Az Arsenal 2005 óta nem nyert semmit. Mindenki, így Adebayor is csalódott. Ade legfőképp azért távozna, mert szeretne már sikereket elérni.

Wenger szerint Adebayor maradni fog az Arsenalban.

"Ha nem szeretne maradni, akkor távozik majd, de úgy gondolom, hogy a következő szezonban még mindig az Arsenal játékosa lesz."

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

15 éve
Törölt felhasználó
meglátjuk ki áll mögötte a pályán.. ha egy támadó felfogással játszó fabregas, akkor adebayor és a többi csatárunk a köv szezonban sok-sok gólt fog lőni. remélem marad, aztán alázza az ellenfeleket. az elmúlt szezonját több sérülést osztotta több részre. az, hogy 16 gólt lőtt, nem olyan rossz.. mikor belejött volna, akkor sérült le mindig. jövőre nagy szezonja lehet!
15 éve
Törölt felhasználó
szerintem maradjon,mert nem igen van csatar most a lathataron aki 100 hogy jobb lenne töle.szerintem ha cesc melle veszünk valakit akkor cesc-ade megint jo lesz ök azert egesz jol erzik egmast. rvp mindenkivel jo összejatszik nasri arsha is walcott,bendner dudu meg csinalna a verseny a tamado poziciokert.+meg rosi
15 éve
Törölt felhasználó
jah marad akkor, nagyon-nagyon szedje össze magát...mert már igyis ideges vagyok rá :S
másrészt meg ha jövöre szar szezonja lesz akkor már hiába megy ha kapunk érte 5m fontott
15 éve
Törölt felhasználó
jövőre ő is itt fogja még bizonyítani h melyik szezonja az igazi. aztán ha a rosszabb akkor mehet sikereket keresni
15 éve
Törölt felhasználó
nasri18 én is így gondolom! Ade szezonja lehet a következő ha marad... Ha eligazol soha nem lesz nagyob játékos mint amilyen itt volt, lásd a többi volt Arsenalos..

Szólj hozzá