Bár voltak olyan hírek, melyek szerint az Arsenal még ezen a héten bejelenti Robin van Persie szerződéshosszabbítását, vélhetően ez elmarad, ugyanakkor nem kell bosszankodni, mert a holland játékos csak az ágyúsokkal tárgyal.

"Nem tárgyalok másik klubbal - csakis az Arsenallal." - mondta van Persie.

"Én akarok lenni a legjobb játékos a világon. A karrierem csak akkor lesz sikeres, ha én is azon vagyok, hogy a legjobb legyek. Ennél kevesebbel nem érem be."

Csakúgy, mint a csapat többi tagja, van Persie is eltökélt abban, hogy négy trófeanélkül év után ismét nyerjen valamit az Arsenal.

"Látom a potenciált az Arsenalnál. Meg kell csinálnunk."

"Egyedül az a nyomás helyezedik a vállamra, hogy azon öt év alatt, amely során itt vagyok, mindössze annyi kupát nyertem, mint anno a Feyenoordnál, vagyis egyetlen egyet. Ez pedig nem elég. Amikor megérkeztem az Arsenal csakúgy, szórakozásból nyerte a trófeákat."

"De ha mindenki egészséges és bevethető, akkor hihetetlen jók vagyunk, és az már csak rajtunk múlik, hogy mikor nyerünk valamit."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

15 éve
Törölt felhasználó
Ezaz Robin ez a jó hozzáállás!Csak az a gond hogy nekünk sose lesz olyan szezonunk hogy ne legyenek mindig nagyobb sérültjeink.
15 éve
Törölt felhasználó
ez az Robin tudtam hogy te nem hagyod szarba a csapatot:)
teljesen jól látja a dolgokat:P
15 éve
Törölt felhasználó
Jó hogy így gondolja, csak írja már alá végre azt a szerződést!
15 éve
Törölt felhasználó
ucccsó mondatába van minden, nem kell itt nagy igazolásokat csinálni, csak sérülésmentesen lehúzni a szezont, de azért egy dm nem fog áratni

Szólj hozzá