A hírek szerint nem sikerült az AC Milannak leigazolnia az első számú célpontját, Edin Dzekót, akit a Wolfsburg nem enged az olaszokhoz. Ennek értelmében életbe léphet a Milan B-terve, mely szerint Gallianiék Luis Fabianóval vagy Emmanuel Adebayorral pótolnák a Kaká eladásával keletkezett űrt.

"Nincs semmilyen megállapodásunk Dzekóval, ő továbbra is a Wolfsburg játékosa. Dzeko már kifejezte a szándékát a Milannal kapcsolatban, de nem vagyunk tárgyalásban sem vele, sem a csapattal." - mondta Adriano Galliani

"Írtunk egy hivatalos levelet a Wolfsburgnak, de ők úgy válaszoltak, hogy Dzeko nem eladó. Ha a véleményükön változtatnak, akkor mi mindenképpen benne leszünk az alkuban."

"Nem az átigazolási díjon van a baj, egész egyszerűen Dzeko nem eladó. Ha nem jönne össze az alku, akkor Adebayor vagy Luis Fabiano kiváló alternatíva lenne. Adebayor kapcsán beszéltem Arséne Wengerrel telefonon, ami barátságos hangvételben folyt."

Mindeközben az Arsenal News Review szerkesztője szerint Adebayor helyettese az a Maroune Chamakh lesz, akivel hosszabbítani szeretne a Bordeaux, de a togói távozásával vélhetően a marokkói csatár kerül majd az Arsenalhoz.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (20)

15 éve
alemilan, most vonatkoztassunk el a stílusodtól :)
A Chelsea elleni meccsen volt szerencsém az Arsenal-szurkoló kollégák társaságában tölteni. Abban mindannyian egyetértettünk, hogy bár kikaptunk, a stílus lélegzetelállító volt.
Lehet szeretni, vagy nem szeretni a Barcelonát is, ott a stílus az eredményességgel párosul. Ha az Arsenal fiataljai beérnek, és erre minden esély megvan, hogy nálunk tegyék ezt, akkor a mi stílusunk fog dominálni.
Fogadni mernék veled, hogy előbb nyeri meg az Arsenal az első BL-trófeáját, mint a Milan a nyolcadikat.
15 éve
Törölt felhasználó
sztem nem kéne tárgár szavakat használni.. téged senki se sértett meg, kizárólag a klubod kritizálták.. szóval a jövőben légyszives mellőzd a trágár szavak használatát.. nem 1 Arsenal drukker lett emiatt kizárva az oldalról!

mindenki tiszteletben tartja a véleményed, hidd el nekem.
15 éve
Törölt felhasználó
Már nem azért Athlon, de feldughatod magadnak a "játékstílust" ha nem nyersz semmit...van 1-2 kisebb csapat, amelynek a játékstílusa lenyűgöző, mégse vezet eredményhez, ilyen például az Ajax is.Mindent félretéve, nem vitatkozni, beszólni, fikázni regeltem, remélem nem zavarok senkit.Remélem sikerül majd beszélgetni 1-2 Milanos és egyben Arsenalos hírről is.További szép napot!
15 éve
Törölt felhasználó
és Szigi ittvolt, miko kellett és rendet tett xD na ezt is megéltük :D xD
15 éve
Törölt felhasználó
Bocsi Athlon késő van ... nem találom a billentyűket bocsi ...

Szólj hozzá