Úgy tűnik, hogy jelenleg nem kevesebb, mint három klub vetélkedik Emmanuel Adebayorért, akit már tavaly is sokan az Arsenalon kívül láttak. Az idei kérők között ott van a Chelsea, meglepetésre az AS Roma, valamint az AC Milan is, amennyiben az olaszok nem tudják leigazolni az első számú célpontjukat, Edin Dzekót.

Nem voltak találkozók Adebayor és a Milan között, és mostanában egyetlen hívást sem kaptam tőlük.
- mondta Stephane Courbis, Adebayor menedzsere.

Még csak azt sem tudom, hogy Adebayor eladó-e. Beszéltem Wengerrel ma reggel, de nem mondott semmit ezzel kapcsolatban.

A Roma csak akkor nyújt be hivatalos ajánlatot Adebayorért, amennyiben meglesz még az idei nyáron a tulajdonosváltás. Ugyanakkor Courbis elmondta, hogy valószínűbb hogy egy Premier Liga-beli együtteshez igazol a játékos.

Nem tudom, hogy egyáltalán meg fog-e ez történni. Az biztos, hogy a játékos szeretne Carlo Ancelottival együtt dolgozni. A szakember volt a legfőbb akarója, hogy Adebayor a Milanhoz igazoljon, viszont a Chelseavel nem lépett kapcsolatba még velünk.

Wenger korábban elárulta, hogy nem zárja ki, hogy egy nagy riválisának adjon el egy ilyen kaliberű játékost, mint Adebayor.

Az viszont már egy másik hír, hogy a The Telegraph szerint Robin van Persie új szerződését 48 órán belül bejelentheti az Arsenal.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

15 éve
Törölt felhasználó
épp ez az ha elegyya őt wenger lesz pénz és tud igazolni
15 éve
Törölt felhasználó
Adebayor ne menjen sehova mert Wenger nem tud megfelelő ember igazolni a helyére mert nincs pénz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hátha jobb lesz és közelítőleg csak lesz olyan jó mint 07/08-as szezonban!!!!!!!!!!!!!!!!!! Remélem hátha bár kisi rá az esély hogy 20-nál több gólt rúgna a PL-ben!
15 éve
Törölt felhasználó
szerintem pénzt kéne belőle csinálni!!!!csak belőle lehet
15 éve
Törölt felhasználó
Mindenképpen maradnia kell Ade-nak.
15 éve
Törölt felhasználó
Szerintem maradjon. Felesleges eladni, csak abban az esetben mennyen ha ő akar. Benne azért mindíg benne van a jó szezon. A mostani is csak a sérülések miatt volt gyenge. Remélem jövőre felpöröd és 30 gólig megse áll. Bárkit veszel helyére az lutri, kivéve ha a PL-ből vásásról Wenger. Én a következő szezonjára kiváncsi vagyok, vagy rúg 30-at, vagy marad ez a kb szezononként 12 rúgott gólos csatár.Viszont akkor el kell adni, igaz akkor már nemfognak adni érte csak 12 misit.

Szólj hozzá