Az Arsenal orosz játémestere 9 éven át (2000-2009) játszott a Zenitben, ahol sikerült megnyernie az UEFA-kupát, az orosz bajnokságot, illetve az orosz kupát.

Arsavin januárban csatlakozott az Ágyúsokhoz, miután lenyűgözte a világot az Ausztriában rendezett Európa-bajnokságon, s igen hamar sikerült beilleszkednie az angol futballba. Már az első góljait is megszerezte Észak-Londonban, a Liverpool ellen például 4-et vágott.

Erre a 4-4-re végződő meccsre valószínűleg minden Arsenal-rajongó emlékezni fog, s Arséne Wenger is nyugodt lehet, hogy Arsavin megérte az árát.

A 28 éves támadó jól érzi magát Angliában, de egy napon majd szeretne visszatérni a Zenithez.

Sokáig játszottam a Zenitben, most pedig külföldre kerültem, de egy napon majd vissza szeretnék térni a régi csapatomhoz, hogy ott fejezzem be a pályafutásomat
-nyilatkozta Arsavin a Radio Zenitnek.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

15 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok (nem ide tartozik de kérlek nézzétek ezt meg)
http://hardverapro.hu/apro/elado_megkimelt_allapotu_p4-es_szamitogep/hsz_1-50.html
15 éve
Törölt felhasználó
3-4 jó év bőven van még benne, utána nyugodtan hazamehet.
15 éve
Törölt felhasználó
Hát még vagy 5 évet sztem minimum tudna játszani az ARSENAL-ban. Meg az is természetes nekem hogy ZENIT-ben akarja befejezni pályafutását, naon megkedveltem a srácot és nem esne jól ha már a pályafutása végéről beszél
15 éve
Törölt felhasználó
Hát még jó H jól érzi itt magát. ma remélem H aza visszatérés még nagyon nagyon messze van. De miért nem a jövőhétről kérdezik v akko már h mit csinál 50 év múlva xD. Ok fontos H ha úgy gondolja H egyszer még vissza szeretne térnia Zenitbe. De majd csak nagyon nagyon soká tegye azt.

Szólj hozzá