Az Arsenal 26 éves szélsője 'csupán' 17 Premier Liga-mérkőzésen lépett pályára kezdőként a tavalyi szezonban, így felmerült az a lehetőség, hogy a nyáron elhagyja Észak-Londont.

Eboué kifejezte, hogy nehezen viseli a mellőzöttséget, viszont szeretne az Ágyúsoknál maradni, ha a jövőben több játéklehetőséghez juthatna.

Az elefántcsontparti játékos elismerte, hogy jó csapatnak tartja a PSG-t, de nem tud az érdeklődésükről, s nem célja a távozás.

"A PSG-vel kapcsolatban nem tudok semmiről. Egy jó csapatról van szó, de kontraktusom van az Arsenallal."

"Az ambícióim azt diktálják, hogy maradjak, de a kevés játéklehetőség miatt boldogtalan vagyok, hisz ott szeretnék lenni a pályán."

Francia lapértesülések szerint a PSG 7 millió eurót (5,9 millió fontot) adna ki Ebouéért.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (16)

15 éve
Törölt felhasználó
korábban egy blog oldalon olvastam, hogy wenger 3 fiatal, de kiemelkedő tapasztalt játékost akar venni, több országból. abból már vermaelen megvan aki BELGA, tehát Wenger hozza a színességet a csapatba és végre nem csak franciákat és afrikaiakat vesz.. még 2 igazolást "várhatunk"!?? (sztem 1 középpályás és 1 csatár, ha ade megy)
15 éve
Törölt felhasználó
Eboue szerződése lejár, szóval ha pénzt akarunk érte, akkor még az előtt 'kell' eladni meilőtt a kontaktusa véget ér. sztem jobb lenne vele hosszabbítani, mert sagna se robot, azt pedig tudjuk, hogy eboue egy kiváló védő! MEG KELL TARTANI!! állítólag 7 milliót érne jelen pillanatban.
15 éve
Törölt felhasználó
ismét megkérnélek arra, hogy magyar híroldalakat ne linkelj be, mert nem azért fáradozunk a hírek lefordításaival, hogy aztán ugyanezt más oldalról nézzétek meg!
15 éve
Törölt felhasználó
És Eduardo ki volt mikor idejött.Vagy Sagna?Senkik.De Wenger sztárjátékosokat csinált belőlük.Szerintem ugyan ez lesz Vermaelennel is.Amúgy meg Santa Cruz fölösleges lenne mert az igaz hogy egy klasszis csatár elférne itt de ő nem az.Akkor inkább David Villa.Ő klasszis.Eboué meg nem tudom miért sír mert 17 meccsen kezdő volt.Más a Manchesterbe fele ennyiszer kezdett mégsem sír.Ájj ezek az Arsenalosok.
15 éve
Törölt felhasználó
megjegyezném h Fabregas is 21 éves és RVP se több sokkal. és ök is elég tapasztalt és sztár játékosok már. nemkell leirni thomast a 23évével mégis csak csapatkapitány volt az ajaxnál sztem rutinos és sokat fog segiteni! nemhiszem h lekéne még szolni wengert igy az átigazolási idöszak elején... majd a végén max!

Szólj hozzá