Emmanuel Eboué jövője erősen kétséges a csapatnál, miután a játékos úgy nyilatkozott, hogy továbbállhat, amennyiben nem fog kapni elég játéklehetőséget a következő szezonban.

Az Arsenal persze meg akarja tartani a játékost, már csak azért is, mert a közeljövőben lejáró szerződése miatt így nem származna hasznuk Wengeréknek.

"Az Arsenal felajánlott egy négyéves szerződéshosszabbítást, innentől pedig Eboué dönt. Hamarosan szabadúszóvá válhat, viszont Wenger ajánlata is jó." - mondta a játékos menedzsere, Franjo Vranjkovic.

"Emmanuel szereti az Arsenal stílusát, és ha távozna, ez mindenképpen fontos szempont lenne."

"Úgy vélem, hogy a Fiorentina és a Roma nem Eboué szintje. Ez a két klub nincs a legjobbak között Olaszországban, ez az igazság. Viszont ha olyan klubok szerződtetnék, mint a Milan, vagy a Juventus, akkor már más lenne a helyzet."

"Az Inter egyelőre nem lépett kapcsolatba velünk, pedig ha megtennék, szívesen tárgyalnánk velük is."

"Azt viszont meg tudom erősíteni, hogy Ebouének jó a kapcsolata Wengerrel, és a rajongókkal is."

"A szurkolókkal semmilyen problémája nincs. Az normális, hogy az emberek remek történeteket mondanak a remek játékosokról, és az is, hogy kifütyülik őket néha napján. Viszont nincs ellentét Eboué és a rajongók között."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

15 éve
Törölt felhasználó
Ha így gondolkodnak a Romáról és a Fiorentináról, akkor elég buták. Amúgy Interben simán el tudom képzelni, bár jó lenne, ha maradni. Cserének bőven jó, védőnek be is fér, mert Sagnával kb egy szinten van, de a középpályára már csak csereként. Sztem.
15 éve
Törölt felhasználó
Senkit nem szabad eladni max: Silvestre,Senderos esetleg Denilson 3asból valakit, de inkább mindenki maradjon kell a hosszú pad!
15 éve
Törölt felhasználó
Hiba lenne eladni. Mert Wenger úgy sem pótolná rendesen.
15 éve
Törölt felhasználó
Azt viszont meg tudom erősíteni, hogy Ebouének jó a kapcsolata Wengerrel, és a rajongókkal is.

A szurkolókkal semmilyen problémája nincs. Az normális, hogy az emberek remek történeteket mondanak a remek játékosokról, és az is, hogy kifütyülik őket néha napján. Viszont nincs ellentét Eboué és a rajongók között.

Akkor minden naon király és maradhat.
15 éve
Törölt felhasználó
Hát ez menedzser kicsit hülye mert a Fiorentina a negyedik lett ha jól tudom.

Szólj hozzá