Egyes francia lapok tényként hozták, hogy Sagna nem zárkózik el a Real Madridtól, ám most az Arsenal hivatalos oldalán jelent meg a hivatalos cáfolat, magától a játékostól.

"Láttam a tőlem származó idézeteket a francia médiában, és szeretném tisztázni ezeket. Úgy vélem, hogy a mondataimat elferdítették, ugyanis nem célom távozni az Arsenaltól, ugyanis 100%-ig elkötelezett vagyok a klub iránt." - mondta Sagna.

"Ez egy nagyszerű csapat, és büszke vagyok arra,hogy a mezüket viselhetem. Nagyon várom már a júliusi felkészülési időszakot, és a kihívásokat, amiket az új szezon hoz majd. Remek keret van a klubnál, és tudom, hogy képesek vagyunk jövőre nyerni is valamit. Csakis az Arsenalra koncentrálok, semelyik más klubra."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

15 éve
Törölt felhasználó
Ezt el is vártuk Sagnatól.Amúgy az Eboué-s hírek nem kacsák úgy tudom.
15 éve
Törölt felhasználó
Ez egy igazi, vérbeli Arsenal játékos.
15 éve
Törölt felhasználó
Tudtam én hogy nem lesz Sagna Saga és Bakary marad. Ez a beszéd! Remélem az Eboué spekulációk is csak unatkozó újságírók költeménye, és Emanuel is marad!
15 éve
Törölt felhasználó
Real meg mekkora gagyi lesz már ilyen játékosokal:Ronaldo,Kaká,Ribéry azt csere padon ilyenek ülnek hogy Snejder Robben ,Van de Vaart, Hunteelar prf szánalmas
15 éve
Törölt felhasználó
David Villát gyorsan lekéne igazoni Wengernek mert vagy 5 csapat bejelentkezet már érte és mi nem

Szólj hozzá