Emmanuel Eboué elárulta, hogy távozhat az Arsenaltól az idei nyáron, ha Wenger nem sűrűn tart rá igényt a következő szezonban.

Arshavin érkezése után, főleg az idény utolsó meccsein meg lehetett figyelni, hogy Eboué még csereként sem állt be a meccsbe, így felvetődött az a tény, miszerint az elefántcsonaprti játékos távozik a nyáron, és ezt így látja maga Eboué is.

"A távozás kemény lenne, de szerintem a jövő szezon még annál is keményebb volna, mivel több időt töltenék a pályán kívül." - mondta Eboué.

"Ha egy napon elhagynám az Arsenalt, akkor egy másik ligába megyek, mert nincs tervben, hogy valamelyik más angol klubnál játsszak."

A spanyol hírek szerint Ebouéért az Atletico Madrid és az Espanyol is érdeklődik.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

15 éve
Törölt felhasználó
Walcott 80 teljes mértékben egyetértek veled! arra az időszakra nem emlékeztek, mikor sagna sérült volt és Boue volt kezdő helyette a saját posztán VÉDŐKÉNT!!? olyat játszott azon a pár meccsen, hogy tán sagna nem játszott olyan meccseket arsenalos karrierje alatt. theoval ahogy összejátszott, a beívelései, a szerelései.. ő volt az igazi eboue!! tisztelem, becsülöm ezt a játékost, igazi Ágyús!! nem hiszem hogy más ilyen idősen nem ment volna már el. ő maradt és KÜZD KÜZD és KÜZD dehát ha Wenger továbbra is annál az elképzelésénél marad, hogy sagna sokkal jobb, akkor játszassa csak. eboue tud sok poszton játszani, de a sajátján kéne, mert azé itélik el mert más posztokon tolja és ott nem non megy neki. hogy bal szélső védő létére jobb középpályástként játszatják.

én is focizom, de elmondanám, hogy nagyon-nagyon sok különbség van a középpályás poszton való játék és a védelemben való játék közt. a kettő teljesen más tészta. ezt tapasztalni kell, aztán beszélni ilyen zagyvaságokat h küzdjééé vazze!

bouet kifütyülték az emiratesből.. egy pár ezer embe kifejezte gyűlöletét. ebből eboue felállt küzdött, hogy jobb legyen. wenger nem játszatja, akko "hiába" küzdött.
15 éve
Törölt felhasználó
Küzdjél vazzeg??????? Mi ez a duma?? Szerencsétlen Ebouet annyi poszton játszatta már Wenger, nem is csodálom, hogy nem tud folyamatosan kiemelkedőt nyújtani. Kiváncsi lennék ha ti ennyi poszton játszanátok, csereként beálva, akkor ti képesek lennétek-e folyamatosan jó játékra?? Szerintem nem.
15 éve
Törölt felhasználó
Ne menjen el mert Wenger nem pótolna megfelelően!!
15 éve
Törölt felhasználó
"Küzdjé vazze!" xD Van benne vmi. De nem játszott sztem oylan keveset idén főleg amiko már Arsa is itt volt akko is játszott ugyh nem értem mi baja van. De sztem ő is az a a játékos mint Flamini v Hleb itt sztárok ha eligazolnak nem H sztárok nem lesznek (lettek) de még a kispadra sem jók. Reyes is mennyit játszott az Atleticoban ... Ha ő is le aakar süllyednia szintjükre :/ ... De ő télleg szereti sztem a klubot remélem H marad mert így télleg nem lesz bő keretünk ha mindenki nyávog ... :/
15 éve
Törölt felhasználó
Ugyan azt a véleményt osztom amit valentin. Pedig olyan keveset nem játszott Eboué.Küzdje be magát a kezdőbe és ne az legyen hogy egy gyengébb szezon után pá-pá. Ezért nem lehetnek minőségi cseréink mert ők nem bírják azt hogy padon üljenek.

Szólj hozzá