Nemrégiben voltak olyan pletykák, mely szerint Andrey Arshavint visszavenné a Zenit a nyári átigazolási szezonban, amelynek az volt az alapja, hogy az orosz játékos állítólagosan nem elégedett az adózás utáni jövedelmében.

Mint ismeretes: az Egyesült Királyságban nemrégiben hoztak egy törvényt, mely szerint azok az emberek, akik több, mint 150 ezer fontot keresnek évente, 2010 áprilisától 50 ezer fontot adót kell fizetniük az államnak.

Ez persze nem csak Arshavint, hanem az olyan játékosokat is érzékenyen érintené, mint Cristian Ronaldo, Steven Gerrard, vagy Frank Lampard.

Ugyanakkor most Arshavin menedzsere, Dennis Lachter cáfolta ezeket a pletykákat.

"Nem, Andrey jelenleg nem akar fizetésemelést, tökéletesen boldog az Arsenalnál."

"Nem tudom kommentálni ezeket az értesüléseket, ezt valaki csak úgy kitalálta. Úgy tudom, hogy ez a rendelet még nincs érvényben."

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

15 éve
Törölt felhasználó
http://www.pepsifoci.hu/node/36032 ezt nem értem melyik az igaz
15 éve
Törölt felhasználó
Ha ez a rendelet igaz (nem tom), akkor ez nem csak ezeket a focistákat érinti, mivel ennyit minden focista keres a PL-ben. Ezeknek a játékosoknak (akik fel lettek sorolva) majdnem a HETI fizetésük ennyi (1év=52 hét). Vagy a cikkben rosszak az adatok, vagy minden PL játékos adózik. Max annyi, hogy a szerződésben benne lesz, hogy a klub kifizeti ezt az összeget, vagy ennyivel többet kapnak a játékosok.
15 éve
Törölt felhasználó
Rondaldo lehet, hogy megy a Mardridba, Kaká még már elment. ARsavin marad és bízzunk benne, hogy ezt nem vezetk be, mert akkor az angol futballt tönkretenék vele.
15 éve
Törölt felhasználó
Úúúúú 50 ezret leadózni az szép. Nekem egy évre elég lenne ha ideadnák. Akko Ronaldo tuti ezért nyávog majd. Arsa meg mit is lehet ehhez hozzáfűzni persze H maradjon!!!!!!!

Szólj hozzá