A Milan sztárokkal erősítené meg keretét, ha Kaká a Real Madridhoz igazol. Többek között Cesc Fabregast és csapattársát Emmanuel Adebayort nézték ki maguknak.

A milánóiak feláldoznák ennek érdekében a Real Madridtól kapott 65 millió fontot, amit Kakáért kapnának.

A milán elsődleges célpontja Emmanuel Adebayor.

Őt már január során is megpróbálták megszerezni,de akkor nem jártak sikerrel és úgy festi,hogy idén nyáron is ajánlatot fognak tenni érte.

Az olasz újságok arról írnak, hogy a Milán kettő ágyúst is magukhoz akar csábítani az említett Adebayor mellett, a spanyol középpályást Francesc Fabregast.

Azt remélik, hogy a középpályás új kihívásokat és egy jobb Bajnokok Ligája eredményt szeretne elérni mint sikerült az idén az Arsenallal.

Matthieu Flamini és Philippe Senderos akik már korábban meglépték ezt, könnyen meggyőzhetik Fabregast a váltásról.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (22)

15 éve
Törölt felhasználó
Elkesedettség xD
15 éve
Törölt felhasználó
Nem hinném h eluralkodott volna rajta a kétségbeesettség.....
Vis meik meccsen vélted felfedezni???
A Villareal elleni csodagóljánál vagy amikor a mencseszter elleni odavágón a világ legerősebb védelme ellen küszködött????
Hiba lenne őt eladni mert ez a sezon kétségkívül rossz volt,de nem azért mert nem jó játékos hanem mert mondjuk idény közben csupán 3x sérült le és most idény végén is megsérült ha jól tudom.....
15 éve
Törölt felhasználó
ez a hír az év poénjaXDmajd pont senderos meg flamo meggyőzi őket a váltásrólXDalapból az poén h elmennének
15 éve
Sai92! Valóban, de olyan kerettel sem lehet nyerni, amelyben néhány játékoson eluralkodott az elkeseredettség, akik már nem harcolnak az Arsenalért, ilyen Adebayor is. Most vagy összeszedi magát, vagy megy.
15 éve
Törölt felhasználó
Ade mindenképp menjen és én azt mondom hogy ha véletlen Fabregas elmegy akkor nem fogok utána sírni,mert nasri bemehetne középre Downing ki a bal szélre vkp re meg xabi vagy yaya... sztem igy jobb lenne a csapat
és még maradna is lové

Szólj hozzá