Egy nagyon érdekes konspirációs elmélet terjedt el néhány napja a világhálón, amelynek két alapja is volt. Az egyik, hogy a Zenit Szentpétervár csapata érthető módon nem elégedett a jelenlegi teljesítményükkel, így a nyári átigazolási szezonban új játékosokat akarnak toborozni. A másik, ehhez kapcsolódó hír az volt, hogy Andrey Arshavin is a kiszemeltek között lehet. Ennek a legnyomósabb oka az lehet, hogy az orosz játékos állítólagosan nem elégedett az adózás utáni jövedelmével, így a közeljövőben egy módosító szerződést is aláírhat az Arsenallal. A pletyka kiváltó oka pedig az volt, hogy Arshavin egykori csapatánál edz a soron következő világbajnoki selejtezőkre.

Most azonban maga a középpályás cáfolta ezeket a pletykákat.

"Nem is gondolkozom azon, hogy reagáljak ezekre a pletykákra." - mondta Arshavin.

"Ez nem volt a beszélgetés tárgya. Egy hetet töltöttem el az egykori klubommal, hogy felkészüljek a soron következő világbajnoki selejtező meccsre. Mindenki nagyon kedves volt. Nem mondhatnám, hogy mindenkivel sokat beszéltem volna, de valóban beszéltünk egy keveset a srácokkal."

"Remélem, hogy ezek az edzések a Zenittel hasznosak lesznek majd a vb-selejtezőkön. Az biztos, hogy többet ért a semmittevésnél."

"Azt nem gondolom, hogy a Zenit hozzállása megváltozott volna, mióta az Arsenalhoz igazoltam. Azt az emberek is megmondhatják, hogy ugyanúgy játszanak, mint korábban, annak ellenére, hogy már nem vagyok köztük."

Arshavin végezetül két orosz kapust reklámozott az elit angol kluboknak.

"Mivelhogy van der Sar sem lesz itt örökké, Fergusonnak előbb-utóbb szüksége lesz egy klasszis kapusra is. Szóval emiatt Akinfeev leigazolását tanácsolnám neki a leginkább."

"A Liverpoolhoz? Talán Anyukovot."

Oroszország egyébként Finnországgal játszik majd június 10-én.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

15 éve
Törölt felhasználó
Állítólag a Milan vinné Faregast XD
15 éve
Törölt felhasználó
Néhány hónapja úgy nyilatkozott Arshavin, hogy nagy a honvágya, és időre van szüksége, hogy mentálisan is ott legyen egy külföldi csapatnál (vagyis nálunk).
Erre szokás szerint a sajtó elkezdett kombinálni, hogy vissza fog menni a Zenit-hez. Komolytalan, alaptalan a hír.
15 éve
Törölt felhasználó
Szerintem ez hülyeség.Miért menne vissza?Jól érzi magát, szerintem elég a fizetése és jó csapatban játszik.Amúgy valamikor nekem se tölti be.
15 éve
Törölt felhasználó
Nem megy sehova.. Am meg miért elérhetetlen sokszor az oldal?
15 éve
Először a fourfourtwo.comon olvastam a hírt, elnézést kérünk, hogy nem fordítottuk le, de annyira nonszensznek tűnt az egész, hogy nem akartuk vele rontani az oldal szavahihetőségét. De most hogy Arshavin nyilatkozott a dolgokról, picit beavattunk a részletekbe is.

Szólj hozzá