Spanyolországban nagyon sok lap már tényként közli, hogy Kaká leigazolt a Real Madridhoz, a hivatalos bejelentésre a hírek szerint jövő hét hétfőig kell várni.

A brazil játékos sorsa így kihatással lehet az Arsenal átigazolási politikájára is, ugyanis Adriano Galliani, a Milan ügyvezető igazgatója elmondta, hogy egy klasszis csatárral szeretnének erősíteni, ami minden bizonnyal az az Emmnauel Adebayor lesz, akit már tavaly is leigazoltak volna az olaszok.

"Relatíve könnyed átalakításokat szeretnénk a klubon belül." - mondta Galliani.

"Az biztosan nem fog megtörténni, hogy úgy adjuk el Kakát, hogy nem igazolunk senki a helyére. Ha ő távozik, egy nagy csatárral fogjuk pótolni."

Adebayor már korábban jelezte, hogy beszélni akar Wengerrel a jelenlegi helyzetről, ugyanis a játékos sérelmezi a szurkolók vele szembeni magatartását.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

15 éve
Törölt felhasználó
Én azt mondom, hogy ez soktól függ. Ha marad ezen a szinten, akkor akár vihetik is még ma, de esetleges javulásával (már tudjuk mire képes), nagyon nyerhetünk vele. Szerintem kell neki még adni évet.
15 éve
Törölt felhasználó
egyébként sajnálom a srácot már gyakorlatilag mindent ellene fordít a sajtó és a szurkoló tábor... lehet ő sem szimpi de ez sem...
15 éve
Törölt felhasználó
MILAN fizet 20millát és adja FLAMINI-t
15 éve
Törölt felhasználó
Én azt mondom 25 millió Ł fölött mehet! Viszont akkor rendesen kell pótolni és nem úgy, mint tavaly Flaminit, hogy majd akkor szezon végére kialakul, hogy ki is pótolja (Song).
15 éve
Törölt felhasználó
Ami tény,hogy Adebayor árából tudnánk venni egy jó DM-et,és egy jó csatárt!

Szólj hozzá