Az Arsenal 25 éves togói támadóját újfent szóbahozták a Vörös-feketékkel, illetve a Chelsea csapatával.

Adebayor ügynöke, Stephane Courbis a Calciomercato.it-nek elmondta, hogy egyenlőre nem érkeztek megfontolandó ajánlatok kliense iránt, s hogy a Milan még az első lépéseket sem tette meg ebben az ügyben.

"Tegnap beszéltem Arséne Wengerrel, de Ade esetleges távozása nem került szóba, hisz egyenlőre nem tettek le elénk komoly szerződésterveket. A Milan vezetősége például még semmit sem tett az ügy érdekében."

"Hogy mit tennénk, ha lépnének? Nem vagyok a spekulációk embere, csupán annyit szögezhetek le, hogy a kliensem jelenleg az Arsenal játékosa."

"Annyit elárulhatok, hogy már kaptunk ajánlatokat, de ezek Ade számára egy cseppet sem érdekesek."

A loméi születésű gólzsák mögött egy meglehetősen visszafogott szezon áll, ám annak ellenére, hogy többször hátráltatták sérülések a közelmúltban, s sokszor volt gyenge formában, mégis sikerült 10-szer betalálnia a bajnokságban, s 6-szor a Bajnokok Ligájában. Azonban azt mindenki tudja, hogy tőle több is kitellik...

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

15 éve
Törölt felhasználó
mivan srácok nincs hír..tele az internet hírekkel statisztikákkal.....eddig nem nézte máshol mert itt minden volt..de most megállt az élet..az újítás előtt jobb volt..
15 éve
Törölt felhasználó
kössz Djourou:D
15 éve
Törölt felhasználó
Nem tudja vki hogy holnap Ade játszik-e a válogatottban???
Fontos lenne pls!!!!!!!!!!!!!
15 éve
Törölt felhasználó
Remélem ma bejelentik Vermaelent.
15 éve
Törölt felhasználó
Szerintem a Milan elviszi Adet csak akkor kell a helyére egy igazi pótlás.Am Kolo hogy örül azokon a képeken hogy ő is megfoghatja a BL trófeát.

Szólj hozzá