A hétvégén sérülés miatt kihagyta a Stoke elleni 4-1-es Emirates-beli győzelmet az idén pocsék évet maga mögött hagyó csatár, kinek jövője egyelőre igencsak bizonytalan.

Adebayor tavaly közel volt az AC Milanhoz való átigazoláshoz, a közelmúltban pedig a londoni rivális Chelseat hozták összefüggésbe a togói sztárral.

A legfrissebb találgatások szerint azonban a pénzben hiányt nem szenvedő City tehet majd ajánlatot a csatárért, miután lemondtak a Blackburn Ł18 millióra becsült támadójának, Roqué Santa Cruz megszerzéséről.

Wenger azonban hangsúlyozta:

"Nem tudom, hogy a Manchester City fog-e nagyobb ajánlatot tenni a nyáron."

"Óriási játékos, aki nagyon fontos gólokat szerez, ezt már többször is bebizonyította az elmúlt évek során."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

15 éve
Törölt felhasználó
Én azt mondom, hogy Ł40 millió alatt nem szabad eladni. Sok jövő van benne a rossz szezon ellenében is. Igaz ennyit szerintem nincs olyan hülye, aki ad érte.
15 éve
Törölt felhasználó
Szerintem nem kéne eladni csak akkor ha tényleg sokat fizetnének érte amiből tudnánk őt pótolni.Lehet hogy elmegy és azt a formáját hozza amit tavaly.Akkor megszívnánk.
15 éve
Törölt felhasználó
vkinek megvan a stoke-s gunners.hu vidi mert nekem nem engedi tölteni :(
15 éve
Törölt felhasználó
Santa Cruz-ért nem szabad 18at adni...
15 éve
Törölt felhasználó
Az idei éve után nem sajnálnám annyira ha elmenne, mert közel sem tudta azt a teljesítményt nyújtani, mint a múlt szezonban. Viszont csak akkor szabad eladni ha Wenger megfelelően tudja pótolni!

Szólj hozzá