A 25 éves togói csatárt az elmúlt hetekben leginkább az AC Milannal, de a Chelseaval és a Manchester Cityvel is összefüggésbe hozták, miután már tavaly is úgy volt, hogy távozik az Arsenaltól.

Végül Adebayor a spanyol Marcának nyilatkozott.

"Mindig is mondtam, hogy jól érzem magam itt, de egyre fárasztóbb ezt mindig elmondtani. Ez a csapat nagyon fényes jövő előtt áll. A tavalyi idényhez képest idén előreléptünk, tehát ez is mutatja, hogy jól fejlődünk." - mondta Adebayor.

"Fogalmam sincs, hogy Wenger fejében mi jár az én arsenalos jövőmet illetően. Eddig mindig támogatott, mivel ismeri a képességeimet."

"Az ő szava dönt. Ha azt mondja, hogy nem számít rám, akkor új csapatot fogok keresni. Ha azt akarja, hogy maradjak, akkor maradok. Amúgy is az utóbbit kellene tennem, hiszen többéves szerződésben állok a klubbal."

"Megnyerni az afrikai aranylabdát naay büszkességgel tölt el, hiszen mostmár én is részese vagyok az afrikai labdarúgás történelmének, és mivel más klubok is le akarnak szerződtetni, az azt jelenti, hogy én is fejlődtem."

"Nagyon hálás vagyok az Arsenalnak, mert ez a csapat jutatott el engem oda, ahol most vagyok, és ez az oka annak, hogy még most is játszok."

Adebayor végezetül elmondta, hogy nem zárja ki, hogy egy napon majd Spanyolországban rúgja a bőrt.

"Szerződés alatt vagyok, és jelenleg Angliában akarok bajnoki címeket nyerni. Nem zárom ki a lehetőséget, hogy egy pár év múlva váltok, de jelenleg boldog vagyok itt. Két, három éven belül talán majd máshol játszhatok."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

15 éve
Törölt felhasználó
http://transfermarkt.de/de/verein/11/fc-arsenal/uebersicht/startseite.html a lap alján láthatók azok akik érkezhetnek és mellette hogy mennyi az esélye. Kiváncsi vagyok ebből mennyi igaz.
15 éve
Törölt felhasználó
Ja ez a hír úgy nem igaz ahogy van.Persze lehet hogy maradni fog de ezt biztos nem ő mondta.A Marca a Real Madrid lapja mindig azt írja hogy ki megy a Realba.Fél világot összehozzák velük.Utálom őket.
15 éve
Törölt felhasználó
"A tavalyi idényhez képest idén előreléptünk, tehát ez is mutatja, hogy jól fejlődünk"
lehet én emlékszek roszzul ,de nem épp ö mondta nem is olyan rég ,hogy viszzafelé léptunk idén????
15 éve
Törölt felhasználó
akinek megvan a gunners.hu-ról a stoke-s vidi szóljon már mert nekem nem engedi tölteni (itt kommentbe írjon vissza)

Szólj hozzá