Négy trófeanélküli év után Arséne Wenger még mindig hisz a csapatban, ugyanakkor a napokban jelent meg egy olyan nyilatkozat a francia edző szájából, mely szerint a Florentino Pérez által képviselt irányvonal a Real Madridnál

Minden edző számára határozottan érdekes lehet.

A Real Madrid is pocsék évadot tudhat a háta mögött, de a közelgő elnökválasztás miatt a szokásosnál is izgatottabbak a felek, az azonban nem kétséges, hogy a spanyol csapatra is jelentős keretfrissítés vár. Ennek értelmében az első pont a jelenlegi menedzser Juande Ramos leváltása lenne, míg a spanyol szakvezető utódja Wenger lehetne.

Samir Nasri azonban úgy véli, hogy Wengernek még befejezetlen küldetése van az Arsenalnál, így a menedzser nem hagyja el a csapatot.

A távozását idén még biztosan nem éljük meg, legalábbis szerintem.
- mondta Nasri.

Az viszont meglehet, hogy ugyanerre a kérdésre két év múlva egy 'talánnal' válaszolok. De mivel itt van a munkája kellős közepén, amit két éve kezdett el, és az a célja, hogy az Arsenalt ismét a világ legjobb klubjává tegye.

Nasri picit kitért az idei szezonjára is:

Itt lenni az Arsenalnál egy óriási eredmény. Eljutottam a legjobb szintig, és hihetetlen tapasztalattal lettem gazdagabb.

Szerencsés vagyok, hogy olyan menedzser van a klubnál, aki hisz benne, és minden jót megtesz a csapattal.

Egyáltalán nem bántam meg, hogy ide jöttem. Fel akartam fedezni ezt a stílust, és egyszerűen imádom. 21 évesen nem a semmiért igazol el az ember, de tudtam, hogy az Arsenal kell nekem.

Ráadásul egy francia menedzser segít a beilleszkedésbe külföldön, ráadásul van egy pár játékos, akikkel tudok franciául beszélni.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (19)

15 éve
Törölt felhasználó
legyen igaza.
15 éve
Törölt felhasználó
ja az tény hoz Arsha,vitte a csapatot az év végén,de ő csak kb 15 mecset jatszott,persze nem a képeségeit cafolom meg(bizok benne jövöre ien lesz legalabb a teljesitmenye),csak azt hogy mivel nem volt itt az egész szezonban nem nyujthatott kimagaslot, pld vPersie-nek is jo idöszaka,ill Nasrinak is,vagy adenak is,de csak felvillanasok voltak ezek
Amugy meg A.Traoure GOLT löt végre,kar hogy pont Marcinak
15 éve
Törölt felhasználó
Annyit fűznék hozzá pasti kommentjéhez hogy arshavin bár télen érkezett de sztem kimagaslóan focizott pl 4 rúgni a poolnak nem kis dolog, de mondom csak sztem.
15 éve
Törölt felhasználó
nekem nincs semmi problémám a reállal meg nem túl sok játékost vettek el tőlünk. ha megveszik a nyáron ronaldo-t akkor még szimpatikus is lesz a real mert legalább nem lesz eggyik riválisnál sem
15 éve
Törölt felhasználó
De ez az istenverte Real Madrid Európa szégyene.Nincs olyan év hogy 1-2 csapatot ne tegyenek tönkre azzal hogy elviszik onnan a legjobb játékosukat.Jó Wenger nem játékos de amikor félidőben lecseszi a csapatot az mindig eredményes.Vigyen a Real valamilyen spanyol edzőt azt vele szenvedjenek.Amúgy szerintem is Nasri év elején kiváló volt aztán a Roma elleni meccs körül elfáradt de nyáron majd pihen és jövőre szerintem még jobb lesz.

Szólj hozzá